Emre Erçetinn
Hectopat
Daha fazla
Bende Kaspersky internet security kullanıyorum ama bende arayüz böyle değil nasıl guncellestiririm.Ücretli olarak Kaspersky IS alabilirsiniz. Ucuz fiyatlara bulabilirsiniz. Şuan full sürüm KIS 2019'u deniyorum. O 2015'de ki beyaz ağırlıklı arayüzü çok seviyordum. Bu arayüzde hafiften ona benziyor. Arayüzle birlikte içeride ki araçlarıda bir düzene oturtmaları çok iyi olmuş. Her şey yerli yerinde. Yeni simgelerini falan'da çok beğendim. Kaynak tüketimi özellikle RAM tüketimi baya iyileştirilmiş. Bu sefer olmuş Kaspersky Lab.
Evet. Biliyorum. Olay zaten cok yeni. Herkesin haberi olmasi gibi bir durum oldugunu sanmiyorum. KL calisanlarindan bile haberi olmayanlar olabilir. Cunku insanlarin isleri farkli kimisi satis temsilcisi, digeri virus analisti, global forum mod. mod. gibi herkesin gorevleri farkli.Murat hocamın kendisi de zaten Kaspersky moderatörü.
@Murat5038 hoca yardimci olur. Link maalesef elimde yok.Bende Kaspersky internet security kullanıyorum ama bende arayüz böyle değil nasıl guncellestiririm.
Yukarıda dediğim gibi birkaç hafta daha bekleyip kararlı sürümü yayınlayacağım. Güvenlik başlığını takipte kalın.Bende Kaspersky internet security kullanıyorum ama bende arayüz böyle değil nasıl guncellestiririm.
Hocam, birbirimizi anlamıyoruz sanırım. Technical Release çıkartmışlar. TR Beta mı demek oluyor? Resmi olarak sitesine eklenmemiş final sürümü. Nadiren oluşturulur veya sıradan kullanıcılara sunulmaz. Hataların olma olasılığı tabii ki resmi olarak yayınlanan patch almış ürünlere göre daha fazladır. Ama beta değildir. Ben bu terimleri az çok biliyorum. Ekran görüntüsünde yazdıkları sizce yanlış mı?Kaspersky 2019 daha çıkmadı, sürümden bahsetmiyorum. 2019 tüm modların eline geliştirme başlangıcında geçiyor. Bilmeme gibi bir durum söz konusu değil. Dediğim gibi daha beta aşamasını geçmedi güncellemeler devam ediyor. Daha önceki konuları takip ederseniz beta güncellemelerini paylaşıyordum ancak sistemlerinizi riske sokmayın diye paylaşmadım bu sefer. Lisans girilebilmesi çıktığı anlamına gelmezHala devam ediyor ancak orada dediği gibi birkaç haftaya sitede yayınlayacağım orada ve burada.
Yukarıda dediğim gibi birkaç hafta daha bekleyip kararlı sürümü yayınlayacağım. Güvenlik başlığını takipte kalın.
Neye dayanarak bunu söylüyorsun?@EggerR Mcafee Nasıldır? Kısacası önerdiğin program alınmaz.
Yanlış değil, zaten yukarıda birkaç hafta alacağını yazdım görmediniz sanırım.Ekran görüntüsünde yazdıkları sizce yanlış mı?
Release görmeniz çıktığı veya betadan çıktığı anlamına gelmez. Teknik sürüm ve birkaç bunun gibi geliştirici sürümleri mevcuttur. Son kullanıcı için bunlar birşey ifade etmez. Teknik sürümler geliştirici ekibinin inceleyip bir sonraki aşamaya gönderildiğini bildirir. Orada TR'yi hangi anlamda kullandığını ona sormanız lazım yazışmaları görmediğimden birşey diyemem.Hocam, birbirimizi anlamıyoruz sanırım. Technical Release çıkartmışlar. TR Beta mı demek oluyor? Resmi olarak sitesine eklenmemiş final sürümü. Nadiren oluşturulur veya sıradan kullanıcılara sunulmaz. Hataların olma olasılığı tabii ki resmi olarak yayınlanan patch almış ürünlere göre daha fazladır. Ama beta değildir. Ben bu terimleri az çok biliyorum.
Patchler beta olduğu anlamına gelmez MS'nin SP alması gibidir.Patch A çıksa, Patch B'nin ondan sonra C nin betaları başlar.
Geliştirici değilseniz indirmemeniz gerekli.Sitede yayınlanmadan indirmeyin derseniz anlarım.
Bu durum dediğini anlamadım. Resimden bahsediyorsan onu da pek anlamadım hangi sürüm yüklü ise ve lisanslanmış ise onu gösterir.Birde beta sürümlerinde Kaspersky Central'da bu durum oluyor mu?
İşte burada Kaspersky ürününden söz ediyorsan Patch anlamı BETA'da geçerli değilTest edildikten sonra(Beta süreci) Patch A'nın yerini artık Patch B alır.
Biraz ilginç bir durum. Siz diyorsunuz ki bu ürün hala Beta sürecinde. Resmi olarak yayınlanmadı. Resmi olarak yayınlanmadı burada herkes hem fikir bu arada.Fikir ayrılığı oluşacak durumlar beta ve patch ile ilgiliyse bunlar belirli şeylerdir değişmez yani.