İtiraf etmem gerekirse ciddi söylüyorum yakın zamanda psikoz geçirdim. Psikoz olduğundan eminim çünkü gece saati, odamdaki eşyalar bana saldırır gibi hissettim, kendi kolumu bile görünce korktum, korku saldı ve panikatak geçirdim, ağladım. Yatak odamı terkedip, salona kaçtım ve yarım saat orada bekledim. Dışarıdan gelen en ufak seslerden korktum tuhaf şeyler oldu ama geçti şimdilik.
Birine aşığım ve erkenden aşık oldum, eğer bir gün beraber olabilirsek sorunlarımın yarısı gidecektir diye düşünüyorum... Ancak ona karşı takıntılı aşığım, takıntılı olmamı istemiyor. Duygularımı kontrol de edemiyorum. Antidepresan veya ilaç tedavisi anca obsesif bozukluk, panik bozukluk ve aldatılma fobimi giderebilir diye düşünüyorum. Hem o benimle mutlu olsun, hem O, hem ben mutlu olmak istiyorum. İstediğim şeye kavuşmak istiyorum. Sadece onun ilgisini ve sevgisini istiyorum, sex olmasa da olur. Depresyonumu bu giderebilir diye düşünüyorum. En azından azaltabilir stresimi büyük ölçüde, bütün geçmişte geçirdiğim büyük travmalarımı atlatabilirim, ona güzelce bakabilirim diye düşünüyorum...