Antidepresandan çekinenlere: Kullanıp bırakmış birinin tecrübeleri

Zaten ilaç tedavi etmez. Yanında terapi alman lazım. İlaç yardımcıdır. Tedavi olmak amacıyla kullanılan ilaçlar hezimetle sonuçlanır.

Bana öyle bir şey denmedi doktor yüzüme bile bakmadı bilgisayara bir şey yazdı bir ay sonra gel dedi. Şahsen ben çevremdeki insanların bana git demeleri yüzünden gitmiştim gitmezdim yoksa.

Hocam tekrar merhaba, ilk yazdığım mesajdan sonra çok hap denedim, doktor bilgisi dahilinde bıraktıklarım oldu. Şu an günde 5 farklı hap kullanıyorum. Doktor en son clonex 25 mg yazdı. Bu ilacı kullanırsan her hafta kan vermek gerekiyormuş. Ayrıca bende kabızlık yaptı 2 hafta kadar oldu.
Belki faydası olur diye probiyotik hapı aldım bugün ilk kez onu içtim. Bu da kesmezse kabızlığı ne yapılabilir? Başına gelmiştir belki ondan soruyorum.

Konunu dışındayım ama çok hap kullanmak ileride çok ciddi hastalıklara yol açar mümkün olduğunca az hap içmek gerekir dediğiniz hap çok riskli bir hap diye geçiyor

Vücudunuzda ki dengeyi bozuyor beyaz kan hücre katili bir hap.
İyileştirmesi 18 haftadan uzun sürüyor ve 18 hafta boyunca bırakmanız tavsiye edilmez.

Gerçekten anksiyete yüzünden vücudunuza bu zararı vermeyin bence.

Evet klasik "kafana takma geçer" cümlesini kurmak zorundayım ama ben öyle atlattım bende hap almadım değil aldım selectra kullandım 6 ay boyunca 25 ve 50mg olarak.

Sonrasında doktorum sağ olsun çok iyi biriydi haplara karşı olan biriydi o da sen istesen de ben o hapları kesiyorum kullanman yasak dedi ve terapiye başlattı 1 aylık terapiden sonra gerçekten 6 aydır kullandığım haptan daha fazla verim aldım.

Sonrasında bunu kendim yaptım evde her zaman.

Yani ne sorununuz var tam bilmiyorum hangi ruhsal rahatsızlığınız var bilmem ancak anksiyete panikatak vs. falansa bu kadar hap kullanmayınız.

Evet duymuştum uzun süreli bu haplardan kullanmak risklidir diye. Ama bendeki sorun olmayan sesler duymak hocam. Daha önce ilk başladığı 1'ci yılda sanrılar, halisülasyon gördüm 3-4 kere. Bunların gerçek olmadığını geçte olsa anladım ve sanrılar bitti. Ama benimle kötü konuşan, yargılayan sesler kesilmedi.

Yargılayan seslerin olması normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…