Antifriz su karıştırılmadan konulur mu?

Daha önce su kullanıldıysa antifriz yerine problem olur. Mavi antifriz koy, %10 civarı su koy.

Kaçırma var mı antifriz koyduktan sonra suyu sürekli kontrol et.

Daha önceden hep su kullanıldı, 1 2 saate arabaya bineceğim. Su donmamışsa dediğiniz gibi yapacağım hocam. Bir de BİM'den antifriz almayı düşünüyorum.

Total gracelf mavi antifriz alın BİM'den almayın. Bu arada daha önce su kullanıldıysa suyu ve hararet göstergesini sürekli kontrol edin. Kendi aracımda daha önceden su kullanılmıştı. Devirdaim borular vs. hepsi patladı antfrizden sonra (su eklemesi yapmama rağmen). Erken fark edip hararet yaptırmadan değiştirmiştim hepsini şu an sorun yok.

Bu arada sanayide yağ değiştiren yerler antifriz değişimide yapıyorlar. Oradan yaptır bence.

Total gracelf mavi antifriz alın BİM'den almayın. Bu arada daha önce su kullanıldıysa suyu ve hararet göstergesini sürekli kontrol edin. Kendi aracımda daha önceden su kullanılmıştı. Devirdaim borular vs. hepsi patladı antfrizden sonra (su eklemesi yapmama rağmen). Erken fark edip hararet yaptırmadan değiştirmiştim hepsini şu an sorun yok.

Bu arada sanayide yağ değiştiren yerler antifriz değişimide yapıyorlar. Oradan yaptır bence.

Hocam bütçe meselesi :( Şu an tek temennim arabadaki suyun donmamış olması ve bugünkü işlerimi halledebilmem. Teşekkür ederim ilginiz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı