evet olur 4/3 ü kadar antifriz 4/1 i kadar su ekleyinSu konulmadan direkt konur mu? Saf antifriz koysak problem olur mu yani?
Kaçırma var mı antifriz koyduktan sonra suyu sürekli kontrol et.Daha önce su kullanıldıysa antifriz yerine problem olur. Mavi antifriz koy, %10 civarı su koy.
Daha önce su kullanıldıysa antifriz yerine problem olur. Mavi antifriz koy, %10 civarı su koy.
Kaçırma var mı antifriz koyduktan sonra suyu sürekli kontrol et.
Total gracelf mavi antifriz alın BİM'den almayın. Bu arada daha önce su kullanıldıysa suyu ve hararet göstergesini sürekli kontrol edin. Kendi aracımda daha önceden su kullanılmıştı. Devirdaim borular vs. hepsi patladı antfrizden sonra (su eklemesi yapmama rağmen). Erken fark edip hararet yaptırmadan değiştirmiştim hepsini şu an sorun yok.
Bu arada sanayide yağ değiştiren yerler antifriz değişimide yapıyorlar. Oradan yaptır bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.