Antimalware 30 dakikadır RAM kullanıyor

kenanbirkan

Hectopat
Yer
Chicago
Daha fazla  
Merhaba antimalware 30 dakikadır RAM kullanıyor. Neden? Yeniden başlatma yaptım. Bir de sistem boştayken fan dönüyor.

1645822106547.png

Görev yöneticisinde herhangi problem gözükmüyor, bende BitDefender kullanıyorum onun antimalware sistemi 400 MB RAM kullanıyor, yani bilgisayarınızdaki değerler gayet doğal. Aşırı ısınmadan rahatsız iseniz bilgisayarınıza bakım yapınız.

Kanka Windows 10 Lite nereden kurabilirim onu denemek istiyorum da sen biliyor musun?

O RAM kullanımı gayet normal. Windows Defender'ın bir hizmeti o. Bende de 168MB gibi bir değer kullanıyor.

1645826592399.png

Kullanmasını istemiyorsanız Windows Defender'ı devre dışı bırakabilirsiniz, fakat 3.parti bir anti-virüs yazılımı kullanmıyorsanız önermem.

Kanka Windows 10 Lite nereden kurabilirim onu denemek istiyorum da sen biliyor musun?
İstiyorsanız modifikasyon geçirmiş İSO dosyalarını kullanabilirsiniz. (Pek önermem)

Veya

(Oyunlarda Vb. ban yeme ve sistemde kararsızlık gibi durumlar olabilir. Dediğim gibi ben önermem.)

Modifikasyon geçirmiş hiçbir Türk Windows'unu önermem Windows fotoğraf görüntüleyicisini bile siliyorlar, ghost spectrenin sistemleri çok kaliteli ve stabilitesini kaybetmiyor kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı