Oyunlar için birkaç dosya kullanıyorum ve bunları sürekli silip duruyor. Dosyaların virüs olmadığına eminim. Eskiden regedit.exe yöntemi ile kolayca kapanıyordu fakat ne yaparsam yapayım hala arkada çalışıyor, nasıl kapatabilirim? Windows 10 güncel.
Evet, denedim ve olmadı.Aşağıdaki yöntemi denediniz mi?
Rehber: En kolay Windows Defender kapatma yöntemi
Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere en kolay şekilde nasıl Windows Defender kapatırız onu göstereceğim. Eskiden yaptığım bir rehberde biraz zor olabiliyordu kapatması. Ama bu rehberimde göstereceğim uygulama sayesinde tek tıkla Windows Defender kapata bileceksiniz. Öncelikle gereken...www.technopat.net
Teşekkürler hocam, bu yazılımı gözüm arıyordu. Bunu kullandım ve kapandı.Bu linkten en aşağı kısma inip Download butonuna basıp 2Mb'lık uygulamayı indirin, .RAR halinde inecektir rar'ı açın ve uygulamayı çalıştırın, aşağıdaki gibi bir menü gelecektir.
Eki Görüntüle 1193673
Buradan Disable Defender diyin ve kapanacaktır.
Not: Rar şifresi : sordum
Konudaki Size çözüm getiren mesajın altından raporla diyip Çözüm olarak işaretlerseniz bildirim gelmemesi açısından konu kilitlenebilir.Evet, denedim ve olmadı.
Teşekkürler hocam, bu yazılımı gözüm arıyordu. Bunu kullandım ve kapandı.
Evet, denedim ve olmadı.
Teşekkürler hocam, bu yazılımı gözüm arıyordu. Bunu kullandım ve kapandı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.