Antimalware Service Executable kapatılabilir mi?

Sisteme Malwarebytes yükledim fakat sistemi çok yavaşlattığı için sürekli kapalı tutuyorum. Onu kapatınca Windows devreye giriyor. Şu illeti bir şekilde defetme yöntemi yok mu?
Hocam Defender yerine Kaspersky kurmanızı öneririm hem MBAM'a göre sistemi daha az yoruyor hem daha güçlü.

Bildiğim kadarıyla artık kapanmıyor ,kapansa bile sistem yeniden başlayınca tekrar aktif oluyor.

Hocam Defender yerine Kaspersky kurmanızı öneririm hem MBAM'a göre sistemi daha az yoruyor hem daha güçlü.
Bildiğim kadarıyla artık kapanmıyor ,kapansa bile sistem yeniden başlayınca tekrar aktif oluyor.
Kaspersky kurdum da 14 günlük deneme sürem sona erdi 😔
Geçen sene bu yazılmış hala geçerli mi bilmyiorum.
Bunu yapınca işe yaramıyor maalesef.

WİN R yapıp çıkan yere "regedit" yazın sonra "HKEY LOCAL MACHİNE-SOFTWARE-POLİCİES-MİCROSOFT-WİN DEFENDER'a girin defenderın üstüne sağ tıklayıp yeni'den DWORD (32bit) seçin Ardından yeniden adlandıra tıklayıp DisableAntiSpyware yazın sonra yine sağ tıklayıp değiştiri seçin ve 0 ı silip 1 yazın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı