- Makaleler
- 3
Sisteme Malwarebytes yükledim fakat sistemi çok yavaşlattığı için sürekli kapalı tutuyorum. Onu kapatınca Windows devreye giriyor. Şu illeti bir şekilde defetme yöntemi yok mu?
Hocam Defender yerine Kaspersky kurmanızı öneririm hem MBAM'a göre sistemi daha az yoruyor hem daha güçlü.Sisteme Malwarebytes yükledim fakat sistemi çok yavaşlattığı için sürekli kapalı tutuyorum. Onu kapatınca Windows devreye giriyor. Şu illeti bir şekilde defetme yöntemi yok mu?
Geçen sene bu yazılmış hala geçerli mi bilmyiorum.Windows Defender o. Aksine antivirüs programı. Regedit üzerinden DisableAntiSpyware değerini 1 yaparak kapatabilirsiniz.
Kaspersky kurdum da 14 günlük deneme sürem sona erdiHocam Defender yerine Kaspersky kurmanızı öneririm hem MBAM'a göre sistemi daha az yoruyor hem daha güçlü.
Bildiğim kadarıyla artık kapanmıyor ,kapansa bile sistem yeniden başlayınca tekrar aktif oluyor.
Bunu yapınca işe yaramıyor maalesef.Geçen sene bu yazılmış hala geçerli mi bilmyiorum.
Hocam ücretsiz sürümü bile diğer AV yazılımlarına göre kat ve kat daha güçlü.Kaspersky kurdum da 14 günlük deneme sürem sona erdi
Bunu yapınca işe yaramıyor maalesef.
www.sordum.org
Dosya güvenli mi?Kapatılabilir.
Download Defender Control v2.1
In Windows 11 and 10, there is no option to completely turn off Windows Defender, Defender control is a portable freeware to disable or enable Windows defenderwww.sordum.org
Bunu indir çalıştır ve kapat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.