Antimalware service executable kapatılmalı mı ?

yahizerk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim 3 günlük. 8 GB RAM'de boşta %24- %30 kullanımı var ve en üst kullanımda antimalware service executable servisi yer alıyor. Bu programı kapatmalı mıyım? Kapatacaksam nasıl kapatırım bir türlü çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kullanımına kafayı takmanız tamamen gereksiz. Hep diyorum, RAM'ler kullanılmasın istiytorsanız RAM'i söküp öyle açın PC'yi. Sorun da kalmaz böylece.

Antimalware service executable Windows Defender oluyor. Bazen arka planda oyunları yavaşlattığı olabilir. Devre dışı bırakabilirsiniz ama iyi bir güvenlik yazılımız yoksa tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Evet Recep abi ama çok ilginç bir şekilde kapattığımda da arkada 29.5 mb harcayarak çalışıyor defender programı ancak tavsiyenizi aklımda tutacağım.

RAM kullanımına kafayı takmanız tamamen gereksiz. Hep diyorum, RAM'ler kullanılmasın istiytorsanız RAM'i söküp öyle açın PC'yi. Sorun da kalmaz böylece.

Antimalware service executable Windows Defender oluyor. bazen arka planda oyunları yavaşlattığı olabilir. Devre dışı bırakabilirsiniz ama iyi bir güvenlik yazılımız yoksa tavsiye etmem.
Ama bende "Anitamlware Service Executable" RAM yerine CPU kullanıyor. Bu bazen %0 iken bazen de %50 ve üstüne çıkabiliyor.

arkadaşlar antimalware service executable diskimin yüzde 100 nü kullanıyor ve oyunlarda kasma pc boştayken bile takılmalar oluyor nasıl kapatabilirim kapatsam sıkıntı çıkarır mı?

Arkadaşlar sistemim 3 günlük. 8 GB RAM'de boşta %24- %30 kullanımı var ve en üst kullanımda antimalware service executable servisi yer alıyor. Bu programı kapatmalı mıyım? Kapatacaksam nasıl kapatırım bir türlü çözemedim.

Antimalware service executable. Windows güvenlik yazılımıdır. PC ilk acıldığında otomatik olarak devreye girer ve başlangıc taramasını yapar durur bu da maximum 2 dakkia sürer ilk taramada PC'de CPU veya RAM kulanımı yükselir. Örnek PC açıldı ve işlemci kulanımı %50'de cok sürmez işlemci kulanımı %5 düşer. Eğer antimalware service executable görevyöneticisinde işlem pencersinde 3 dakkianın üzerinde hallen işlem yapıyorsa ve dormuyorsa sisteminizde bir çeşit yazılım hatası var demek.

Antimalware service executable. Windows güvenlik yazılı mıdır? PC ilk acıldığında otomatik olarak devreye girer ve başlangıc taramasını yapar durur bu da maximum 2 dakkia sürer ilk taramada PC'de CPU veya RAM kulanımı yükselir. Örnek PC açıldı ve işlemci kulanımı %50'de cok sürmez işlemci kulanımı %5 düşer. Eğer antimalware service executable görevyöneticisinde işlem pencersinde 3 dakkianın üzerinde hallen işlem yapıyorsa ve dormuyorsa sisteminizde bir çeşit yazılım hatası var demek.

Gerçekten çok yardımcı oldu teşekkürler Hasan

Antimalware service executable. Windows güvenlik yazılımıdır. PC ilk acıldığında otomatik olarak devreye girer ve başlangıc taramasını yapar durur bu da maximum 2 dakkia sürer ilk taramada PC'de CPU veya RAM kulanımı yükselir. Örnek PC açıldı ve işlemci kulanımı %50'de cok sürmez işlemci kulanımı %5 düşer. Eğer antimalware service executable görevyöneticisinde işlem pencersinde 3 dakkianın üzerinde hallen işlem yapıyorsa ve dormuyorsa sisteminizde bir çeşit yazılım hatası var demek.
ben sabah açtım bilgisayarı canlı ders için 1 saat sonra laptop sanki oyun açmış gibi deli gibi fanı öttürmeye başladı noluyo lan dedim görev yöneticisini açtım cpu %100 bi inceleyeyim dedim 5 dk baktım ara sıra %80 e indi ama hemen geri %100 e çıktı ondan sonra sakinleşti pc :/
sıkıntı mı var
istersen benden sistemin bilgilerini istersin
bunu yazdıktan 2 dk sonra düzeltme yapıyorum
şimdi de disk kullanımı %100 e çıktı :/
yine 2 dk sonra bir düzeltme :/
galiba ben windows güvenliğinden bilgisayar taraması yaptırıyorum şu anda, sebebi o mu lan yoksa .d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı