snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 925 7 Eylül 2024 #1 Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Antimalware Service Executable bilgisayarım açıldığında çok CPU kullanıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Antimalware Service Executable bilgisayarım açıldığında çok CPU kullanıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 snowman0 dedi: Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Antimalware Service Executable bilgisayarım açıldığında çok CPU kullanıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Rehber: En kolay Windows Defender kapatma yöntemi bu rehber işinize yarar diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
snowman0 dedi: Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Antimalware Service Executable bilgisayarım açıldığında çok CPU kullanıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Rehber: En kolay Windows Defender kapatma yöntemi bu rehber işinize yarar diye düşünüyorum.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 7 Eylül 2024 #3 snowman0 dedi: Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Antimalware Service Executable bilgisayarım açıldığında çok CPU kullanıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Kapatmanızı önermem kendisi Windows Defender'in bir parçası ama virüs ve tehdit korumasından gerçek zamanlı korumayı devre dışı bırakın . Artı 0 Eksi
snowman0 dedi: Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Antimalware Service Executable bilgisayarım açıldığında çok CPU kullanıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Kapatmanızı önermem kendisi Windows Defender'in bir parçası ama virüs ve tehdit korumasından gerçek zamanlı korumayı devre dışı bırakın .
Larchua Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kapatmayı bende beceremedim ama daha az kaynak kullanıyor böyle Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kapatmayı bende beceremedim ama daha az kaynak kullanıyor böyle
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2024 #5 Bende de çok kullanıyordu hatta 1 hafta boyunca kendisi yaptı uğraştım, sonra düzeldi gibi. En son güvenlik zekası güncellemesi yüklü olsun, ilk başta arka planda durduktan sonra siz bir şeyler yaptıkça kullanım yapmaya başlayacak, sonra düzeliyor. Artı 0 Eksi
Bende de çok kullanıyordu hatta 1 hafta boyunca kendisi yaptı uğraştım, sonra düzeldi gibi. En son güvenlik zekası güncellemesi yüklü olsun, ilk başta arka planda durduktan sonra siz bir şeyler yaptıkça kullanım yapmaya başlayacak, sonra düzeliyor.