Antimalware Service Executable/Microsoft Defender kapatılmıyor

troNN

Femtopat
Katılım
27 Temmuz 2023
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1694696952669.png


Fotoğrafta görüldüğü üzere bu şeyi bir türlü kapatamadım. Regedit'ten denedim olmadı. Ayarlardan denedim olmadı. Ne yapmamı önerirsiniz?
 

Uyarı: Bu dosyayı açmadan önce Windows Defender üzerinden "Dışlananlar" kısmında dosyayı ekleyin, aksi takdirde engelliyor.
 
Kendisi sistemin çalışması için gereken kritik bir bileşendir. Güvenlik yazılımı olduğu için ve korunduğu için kapatmanıza izin vermez. eğer kendisi çok CPU harcıyorsa bir kere tarama yapın, yine olmazsa Windows Defenderin işlemci kullanım yüzdesini ayarlayın linkinden ayarlayabilirsiniz. Tavsiyem %30’a ayarlamanız olacaktır. Bu şekilde i3-4160’ta bile sistemi yavaşlamadan kullanıyorum.
 
İki yolla kapatabilirsin.
1. DefenderControl 3. parti uygulaması

2. Program Files/ Microsoft Defender klasörünü silerek.

2. yolu, Linux kullanarak sildim ve defender artık çalışmadı. Böylelikle bilgisayarım performansı artıyor, boşta CPU ve ram kullanımı olmadığı gibi bilgisayarım artık kasmıyor.

Teşekkürler Linux.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı