Antimalware Service Executable RAM kullanım sorunu

Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
2.555
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1598972080901.png


Arkadaşlar, bu kadar RAM kullanması normal mi? Sistem boş halde bu kadar RAM kullanıyor. 8 GB RAM'im var.
 
Microsoft Defender ait işlemdir. Defender yüksek kaynak tükettiği gibi, iyi bir koruma sağlamaz.
Ayrıca taramalar, arayüzünde gezme bellek tüketimini artırıyor. Defender ne yazık ki kullanmadığı belleği boşaltma konusunda yetersiz. Bu yüzden zamanla bellek tüketimi arşa çıkıyor.

Harici antivirüs yazılımı kullanarak, Defender tamamen kapanmasını sağlayabilirsin.
 
Yeniden başlattım şu an 138 MB kullanıyor ve boşta 2.5 GB kullanıyor sistem ama Steam'de açık bu değerler normal değil mi?
CleanMem indirip RAM'inizi temizleyip tekrar sonuçlara bakın. Ben CeanMem ile RAM'i temizledikten sonra boşta 35-45 arası kullanım oluyor. (3.8 GB RAM'im var.)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı