Antimalware service executables belleği çok fazla kullanıyor

yunusemre_y

Decapat
Daha fazla  
Antimalware service executables sanırım Windows Defender'ın çalismasi icinmis nasıl kapatabilirim? CPU ve bellegi bitiriyor.

defenderin bazı özelliklerini ve bildirimleri kapatarak ram kullanımını azaltabilirsin azda olsa.onun dısında kayıt defteri ile defenderi devre dışı bırakma yöntemi var ancak nekadar işe yarıyor bilmiyorum isterseniz deneyin

• Öncelikle bilgisayarının sol alt kısmında yer alan Windows simgesine tıklayınız.
  • Arama kısmına “regedit” yazınız ve bulduğunuz sonucu açınız.
  • Açılacak olan “Kayıt Defteri Düzenleyicisi” üzerinden birkaç adım uygulamanız gerekmektedir.
  • Sırasıyla şu klasörleri açınız: HKEY_LOCAL_MACHINE – SOFTWARE – Policies – Microsoft – Windows Defender
  • Son olarak açtığınız Windows Defender klasörünün üzerine sağ tık yapınız.
  • Açılan seçeneklerden önce “Yeni”seçeneğine, ardından ise“DWORD (32 bit) Değeri”seçeneğine tıklayınız.
  • Ardından klasörün içerisine Yeni Değer #1 adında bir dosya eklenecektir. Bu dosyanın ismini “DisableAntiSpyware” olarak değiştiriniz. (Yalnızca tırnak işaretlerinin içerisindeki ismi kullanınız.)
  • Adını değiştirerek oluşturacağınız dosyaya çift tıklayınız.
  • “Değer verisi” yazan bölümü 1 olarak değiştiriniz.
  • Ardından “Tamam” butonuna tıklayınız.
  • Daha sonra ise bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

defenderin bazı özelliklerini ve bildirimleri kapatarak ram kullanımını azaltabilirsin azda olsa.onun dısında kayıt defteri ile defenderi devre dışı bırakma yöntemi var ancak nekadar işe yarıyor bilmiyorum isterseniz deneyin

• Öncelikle bilgisayarının sol alt kısmında yer alan Windows simgesine tıklayınız.
  • Arama kısmına “regedit” yazınız ve bulduğunuz sonucu açınız.
  • Açılacak olan “Kayıt Defteri Düzenleyicisi” üzerinden birkaç adım uygulamanız gerekmektedir.
  • Sırasıyla şu klasörleri açınız: HKEY_LOCAL_MACHINE – SOFTWARE – Policies – Microsoft – Windows Defender
  • Son olarak açtığınız Windows Defender klasörünün üzerine sağ tık yapınız.
  • Açılan seçeneklerden önce “Yeni”seçeneğine, ardından ise“DWORD (32 bit) Değeri”seçeneğine tıklayınız.
  • Ardından klasörün içerisine Yeni Değer #1 adında bir dosya eklenecektir. Bu dosyanın ismini “DisableAntiSpyware” olarak değiştiriniz. (Yalnızca tırnak işaretlerinin içerisindeki ismi kullanınız.)
  • Adını değiştirerek oluşturacağınız dosyaya çift tıklayınız.
  • “Değer verisi” yazan bölümü 1 olarak değiştiriniz.
  • Ardından “Tamam” butonuna tıklayınız.
  • Daha sonra ise bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
Yaptim,kapanmadı.

Araştırmanız yeterliydi aslında. Bu konuyu anlamazsanız mutlaka kısa öz anlatan siteler videolar vardır.
Hic birinde sonuc alamadim

Defender'ı kaldırmayı tercih ederseniz:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı