Antivirüs anım

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Size bir antivirüs anımı anlatacağım. Antivirüsün adı Kaspersky. Ben bir oyun indiriyordum Setup.exe yi çalıştırdım ve 100 tane program kurulmaya başladı, bilgisayar delirdi. Ben de Kaspersky'ı açtım ve hızlı taramayı direkt açtım. Ve bir sürü virüs tespit etti. Temizle dedim hepsine programları kapattım. Silmeye başladı o zaten programları. Ve hepsini sildi! Kaspersky tam bir kahraman. Ciddi anlamda işe yarayan tek antivirüs. Savaşma özelliği var :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı ilk aldığımız zamanlardan, bir siteye de girdiğimiz yok fakat ailem almış işte antivirüs yazılımı. Mahalle bilgisayarcısı gibi bir yer aldıkları da, adam kendi kurmaya geliyor falan. Neyse kurdu gitti, PrtSc tuşu ile kodu Paint'e yapışıp kaydetti, o an aydınlandım ben böyle ama asıl konu bu değil. Sonra DVD'yi mi ne çıkarmamış eleman, ertesi günde PC bozuldu. Ben bunu bilgisayar açılmazken DVD tuşuna basıp farkettim kesin DVD'dendir dedim PC'ye gittik yok ondan değil falan yaptı, tamir ettirildi. Sorun neyden kaynaklıydı, para alındı mı hakkında hiç bir fikrim yok ama antivirüs yazılımından sonra PC'nin bozulması da ayrı bir trajikomik anımdı.

Çok eskiden Bitdefender kurmuştum. Program ChromeSetup.exe yi virüs algılıyor orijinal oyunları virüs algılıyor. Kendini bile algıladı :). Crackli kurmamıştım Bitdefender'i orijinal deneme sürümündeydim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı