Antivirüs önerisi

Kuvvat

Decapat
Daha fazla  
Selam herkese. Bilgisayarıma 50 liraya antivirüs kurdurdum; Kaspersky Free. Antivirüs açılmıyor. Kurduğunda çalıştı, eve gelip denedim, açılmıyor. Geri götürdüm. Sistemi virüs kaplamış, Kaspersky silemez. Garantisi olmadığı için de para iadesi yok dedi. Ne tavsiye edersiniz? Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender bölümüne girdikten sonra virüs koruma ayarlarında hızlı taramanın altına tarama seçenekleri var. Oraya tıklayın ve açılan ekranda Microsoft Defender offline taramayı seçip şimdi tara bölümüne tıklayın. Malwarebytes ücretsiz. Size yukarıda verdiğim linkten Bitdefender indirmenizi öneririm.

20 dolarmış baktım. Ücretsiz indire bileceğim bir şey var mı?

20 dolarmış baktım. Ücretsiz indire bileceğim bir şey var mı?
Şimdilik tarama ve tehditleri silmek için Malwarebytes indir ve güvenli modda tarama yap. Malwarebytes'ın bulamayacağı virüs sayısı azdır. Sonra tam zamanlı kullanmak için başka av kullanırsın. Güvenli Modda Yeniden Başlatma için, Win +R -> msconfig -> Önyükleme -> Güvenli Önyükleme.

Şimdilik tarama ve tehditleri silmek için Malwarebytes indir ve güvenli modda tarama yap. Malwarebytes'ın bulamayacağı virüs sayısı azdır. Sonra tam zamanlı kullanmak için başka av kullanırsın. Güvenli Modda Yeniden Başlatma için, Win +R -> MSConfig -> Önyükleme -> Güvenli Önyükleme.

Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı