Anti-Virüs olmadan virüssüz kullanamazsın. Farz et diye bir şey yok, farazi yaklaşımlarla hiçbir sonuca varamazsın.Eski leptopda avastı kaldırmak istedim kaldıramadım bilgisayarım anti-virüs programlarından sonra çok yavaşlamış ve performansı çok düşmüştü sırf Anti-Virüs programını kaldıramadığımdan dolayı dosyalarını silmiştim ve anti-virüs hata veriyordu çalışmıyordu. Şuan yeni aldığım bilgisayarda yok çünkü senin dediğin şey her yerde virüs geziyor diyorsun. Anti-Virüs programını neden kaldıramadım benim hatam mı? Yoksa Anti-virüs programında açık olması mı? Çok uzun zamandır bilgisayar kullanan akrabam bana bunu söylemişti ''Ben hiç bir zaman anti-virüs programı kurmadım gerek duymadım çünkü hatalı kullanmıyordum'' dedi ben o zaman sözünü dinleseydim belkide leptopum anti-virüs programından yavaşlamayacakdı. Yahu kardeşim o kadar virüs geziyorsa Anti-Virüs programının olmadığını varzet sen napıcaksın. Söylesene hangi sitelere girelim 7/24 Technopat sitesinde mi takılalım?. Yok o virüslü yok bu virüslü Programı açmadan virüs giriyorsa bilgisayar kullanmayalım daha iyi? Hayır anlamadığım tek şey şu bilgisayarı hiç bilmeyen birisi internete girdiğinde aniden çökücek mi saçmalık bilgisayarı karaciğere benzettin galiba. Peki çok bilgilisin anti-virüs konusunda neler döndüğünü biliyorsun, anti-virüs olmadan nasıl bilgisayarı kullanabiliriz bi de senden dinleyelim.
Hem madem o kadar dikkatlisin HitmanPro indirip sonuçlarını bizle paylaş bakalım virüs var mıymış, yok muymuş
Bre kardeşim. Sana kim Avast kullan dedi? Azcık okumaya üşenmeseydin Avast'ın diski çok fazla kullandığını bilirdin.Şu Anti-Virüs dediğin program varya onu arkana alıp sürekli savunduğun şey ben onun yüzünden leptopum çöktü her şeye diyorsun ya program açılmadan virüs giriyor. Anti-Virüs programına güvendim bak şuan yeni bir bilgisayar almak zorunda kaldım. Her yerden virüs giriyorsa güvendiğimiz Anti-Virüs programının açığı varsa ise şuan bile anti-virüs programı görünce sinirden sekmeyi kapatıyorum. Eski leptopda avastı kaldırmak istedim kaldıramadım bilgisayarım anti-virüs programlarından sonra çok yavaşlamış ve performansı çok düşmüştü sırf Anti-Virüs programını kaldıramadığımdan dolayı dosyalarını silmiştim ve anti-virüs hata veriyordu çalışmıyordu. Şuan yeni aldığım bilgisayarda yok çünkü senin dediğin şey her yerde virüs geziyor diyorsun. Anti-Virüs programını neden kaldıramadım benim hatam mı? Yoksa Anti-virüs programında açık olması mı? Çok uzun zamandır bilgisayar kullanan akrabam bana bunu söylemişti ''Ben hiç bir zaman anti-virüs programı kurmadım gerek duymadım çünkü hatalı kullanmıyordum'' dedi ben o zaman sözünü dinleseydim belkide leptopum anti-virüs programından yavaşlamayacakdı. Yahu kardeşim o kadar virüs geziyorsa Anti-Virüs programının olmadığını varzet sen napıcaksın. Söylesene hangi sitelere girelim 7/24 Technopat sitesinde mi takılalım?. Yok o virüslü yok bu virüslü Programı açmadan virüs giriyorsa bilgisayar kullanmayalım daha iyi? Hayır anlamadığım tek şey şu bilgisayarı hiç bilmeyen birisi internete girdiğinde aniden çökücek mi saçmalık bilgisayarı karaciğere benzettin galiba. Peki çok bilgilisin anti-virüs konusunda neler döndüğünü biliyorsun, anti-virüs olmadan nasıl bilgisayarı kullanabiliriz bi de senden dinleyelim. Ben sadece 3 tane program kullanıyorum Steam, TeamSpeak3, Discord. Steam'dan oyun içi Google'yi açtıkdan sonra video veya müzik açıyorum oyun konusu benim böyle geçiyor. İnternette gezinirken Adblock kullanıyorum Youtube, Facebook, İnstagram, Twitch ve şimdi tartışdığımız site Technopat.
Git Kaspersky yükle bakalım bilgisayarın kasacak mı? Cloud teknolojisi denilen bir şey var. Ayrıca Anti-Virüs programlarının güncelleştirmelerinin içinde açık olup olmadığını nerden bileceğiz demişsin, cahilliğin buradan belli zaten.
1)Anti-Virüsler senin güncelleştirme dediğin veritabanını kullanır, bu veritabanları Zero-Day exploitler ve daha yayılmamış virüsleri durdurmak içindir. Kaspersky'a gelen yeni güncelleştirme ile Veri Kasası özelliği geldi, dosyalarını veri kasasının içine atarak encrypted olduğunda dosyalarını kurtarabiliyorsun.
2)Steam ile Anti-Virüslerin veritabanı güncelleştirmelerini bir tutuyorsan vah haline.
3)Avast'ı araştırıp kursaydın zaten bunlar yaşanmazdı. Büyük ihtimal sistem özelliklerin Avast'ı kullanmaya yetmedi.
4) IObit zamanında sanırım başka bir Anti-Virüs'ün veritabanını veya bir şeyini kullandığı için adını IObit olarak değiştirmişti, o ayrı.
Son düzenleme: