Antivirüs önerisi

Anti-Virüs olmadan virüssüz kullanamazsın. Farz et diye bir şey yok, farazi yaklaşımlarla hiçbir sonuca varamazsın.
Hem madem o kadar dikkatlisin HitmanPro indirip sonuçlarını bizle paylaş bakalım virüs var mıymış, yok muymuş
Bre kardeşim. Sana kim Avast kullan dedi? Azcık okumaya üşenmeseydin Avast'ın diski çok fazla kullandığını bilirdin.
Git Kaspersky yükle bakalım bilgisayarın kasacak mı? Cloud teknolojisi denilen bir şey var. Ayrıca Anti-Virüs programlarının güncelleştirmelerinin içinde açık olup olmadığını nerden bileceğiz demişsin, cahilliğin buradan belli zaten.
1)Anti-Virüsler senin güncelleştirme dediğin veritabanını kullanır, bu veritabanları Zero-Day exploitler ve daha yayılmamış virüsleri durdurmak içindir. Kaspersky'a gelen yeni güncelleştirme ile Veri Kasası özelliği geldi, dosyalarını veri kasasının içine atarak encrypted olduğunda dosyalarını kurtarabiliyorsun.
2)Steam ile Anti-Virüslerin veritabanı güncelleştirmelerini bir tutuyorsan vah haline.
3)Avast'ı araştırıp kursaydın zaten bunlar yaşanmazdı. Büyük ihtimal sistem özelliklerin Avast'ı kullanmaya yetmedi.
4) IObit zamanında sanırım başka bir Anti-Virüs'ün veritabanını veya bir şeyini kullandığı için adını IObit olarak değiştirmişti, o ayrı.

Son düzenleme:
104 Traces yazıyor, bunlar kötü amaçlı programların bıraktığı izler

Tamam sen kazandın. Sadece ve sadece HitmanPro'nun tek tarama özelliğini sevdim.

"Güvenli sitelere girerseniz, girdiğiniz çıktığınız sitelere dikkat ederseniz virüs girmez. Bu sebeple de anti virüs ve türevi programları kullanmak gereksiz." düşüncesi son derece yanlış.

Kaspersky Internet Security kullanıyorum ve o kadar siteye denk geldim ki güvenilir olarak gözüküyor, sıradan bir haber sitesi vesaire ama casus bağlantılar, mining virüsleri v.s. birçok kötü amaçlı yazılım var. Yani bir linke dahi tıklamadan, sadece web siteye girerek dahi başınıza iş açmış olabiliyorsunuz. Bu sebeple her sisteme bir güvenlik sistemi şart diyebilirim.

Size önerim Kaspersky Internet Security'dir. Sürüsüyle program test ettim fakat Kaspersky ciddi anlamda etkili ve çözüm odaklı. Lisansları da performansına göre pahalı değil.

Kendi resmi web sitesinden 2 PC için, 1 yıllık lisansı 114 TL'ye almıştım. Aylık 9.5 TL'ye gelir. Kafanızın rahat olması açısından gayet makul bir para.

N11, gittigidiyor gibi yerlerden de alabilirsiniz fakat bazı satıcılar Asya ülkelerinin lisanslarını satıyorlar ve herhangi bir lisans probleminde Kaspersky yönetimi yardımcı olmuyor, bilginiz olsun.

Fakat eğer uygun fiyatlar bulursanız yine de kaçırmayın. Zamanında 14 TL'ye 1 sene önce KIS 2017 almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…