Antivirüs programı format sonrası deneme sürümümün bittiğini nasıl anlıyor?
Hesapsız, kaldırırken bile ardındaki kurulum günlükleriyle her şeyi kaldırdım ama anlamadığım bir şekilde ücretsiz deneme vermemişti Kaspersky,sonra da alay edercesine biz sana 60 günlük deneme verdik demişlerdi ve o sırada(1 ay boyunca) pc de bile değildi.Eğer hesap bağlıyorsanız oradan anlar onun dışında format sonrası anlayamaması gerek.
Donanımlara atanan MAC adresi olayı mı.Bilgisayarın donanımsal kimliğini kullanarak format atsanız bile sizin hala aynı kişi olduğunuzu anlayacak sistemler mevcut. Hilecileri banlamada da çoğu oyun bu sistemi kullanır.
Hesapsız, kaldırırken bile ardındaki kurulum günlükleriyle her şeyi kaldırdım ama anlamadığım bir şekilde ücretsiz deneme vermemişti Kaspersky, sonra da alay edercesine biz sana 60 günlük deneme verdik demişlerdi ve o sırada(1 ay boyunca) PC de bile değildi.
Donanımlara atanan MAC adresi olayı mı?
Hesapsız, kaldırırken bile ardındaki kurulum günlükleriyle her şeyi kaldırdım ama anlamadığım bir şekilde ücretsiz deneme vermemişti Kaspersky, sonra da alay edercesine biz sana 60 günlük deneme verdik demişlerdi ve o sırada(1 ay boyunca) PC de bile değildi.
Donanımlara atanan MAC adresi olayı mı?
Aslında sadece tarama yapacaktım ve silecektim.Offline çalışan yazılımlarda trial süresi bilgisayarınızın bir köşesine veya registrye yazdığı kriptolu bir kod üzerinden takip ediliyor, eğer bunu bulup silerseniz süreyi sıfırlama şansınız var. Tabii ki bu illegal bir durum, deneme süresi sonunda programı kullanmak istiyorsanız satın almanızı öneririm.
Şimdi bu bir gizlilik sorunu endişesi oluşturdu bende, demek ki zararlı yazılımlarda öğrenebilir.Yani bilgisayarınzdaki donanımsal parçalarının seri No'su gibi düşünübelirsiniz. Genelde anakart değişince bu kimlik de değişir. Veya "spoofer" kullanmanız gerekir ki bir deneme sürümü için yapılmaya değmeyecek şeyler bunlar.
Zararlı yazılımlarla internet hattınızdan (zombi bilgisayar) suç işlenebileceğini unutmamak gerek, seri nonuzu kopyasalar yine iyi bir şekilde yırtarsınız.Şimdi bu bir gizlilik sorunu endişesi oluşturdu bende, demek ki zararlı yazılımlarda öğrenebilir.
Trial süreniz bittiyse geçmiş olsun. Ücretsiz programlar var tarama için tavsiye ederim.Aslında sadece tarama yapacaktım ve silecektim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.