Cihazım Windows 10 Avast Premium satın aldım programı test etmek için tetikleyecek bir yazılım, program vs. var mıdır?
%90 indirim vardı Kaspersky üyeliğimde varKeşke Avast almasaydın bence kendi RAT'ını oluştur.
%90 indirim vardı Kaspersky üyeliğimde var.
Programın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için EICAR'ı indirebilirsiniz.Cihazım Windows 10 Avast Premium satın aldım programı test etmek için tetikleyecek bir yazılım, program vs. var mıdır?

Hepsi genelde aynı sisteme bağlı. Zararlı olmayan fakat AV yazılımlarının mutlaka algılayacağı (algılaması gereken) test sistemleri. AMTSO bu konuda daha başarılı, farklı saldırı yöntemlerini deniyor.@Dutchman Peki WICAR hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben arada bir test yapıyordum WICAR ile.
![]()
Test Malware!
Each test will open up a new browser window at http://malware.wicar.org/. You may wish to try each test systematically. Ideally, all tests should be blocked by your anti-malware defences. If a blank...www.wicar.org
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.