Öyle bir program yok. Norton'un 3 aylığı 2 TL civarı, Bitdefender'ın ise 3 aylık keyleri 1 TL'ye bulunabiliyor.Tek ücretle sınırsız kullanabileceğim bir program biliyor musunuz ?
Öyle bir program yok. Norton'un 3 aylığı 2 TL civarı, Bitdefender'ın ise 3 aylık keyleri 1 TL'ye bulunabiliyor.Tek ücretle sınırsız kullanabileceğim bir program biliyor musunuz ?
Bitdefender için iyi bir site bulamadım. Çoğu İngilizce. Sizin bildiğiniz bir site varsa atabilir misiniz ?Öyle bir program yok. Norton'un 3 aylığı 2 TL civarı, Bitdefender'ın ise 3 aylık keyleri 1 TL'ye bulunabiliyor.
Ben bu siteden almıştım.Bitdefender için iyi bir site bulamadım. Çoğu İngilizce. Sizin bildiğiniz bir site varsa atabilir misiniz ?
Windows Defender tarayıcıdan indirilen her şeye zararlı demiyor mu ?Av-Test sitesinde yapılan testlere göre sıralıyorlar anti virüs yazılımları. Son yıllarda Windows Defender ücretli anti virüs yazılımları ile aynı oranda koruma sağlıyor. Son yıllarda Kaspersky'nin ücretsiz sürümünü kullanıyordum ama aynı koruma oranına sahip olduğu için artık Windows Defender kullanıyorum.
Bir arkadaşım var o da Windows Defender kullanıyor. Torrent ile Cyberpunk 2077 indiriyordu. Zararlıyı anında tespit etti Windows Defender. Kaspersky ile tespit edilemiyordu bu zararlı.
Şimdi biraz aklım karıştı , en iyisi burada Windows Defender gözükmüyor anladığım kadarıyla. Avast ise gayet iyi tabloya göre. Ben ne yapmalıyım ?![]()
Test antivirus software for Windows 10 - December 2024
The current tests of antivirus software for Windows 10 from December 2024 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.www.av-test.org
Benim attığım siteden almanı tavsiye ederim. Hem marka olarak iyi hem fiyat olarak.Şimdi biraz aklım karıştı , en iyisi burada Windows Defender gözükmüyor anladığım kadarıyla. Avast ise gayet iyi tabloya göre. Ben ne yapmalıyım ?
Kaspersky bulut'u indirdim şuan tarıyor bakalım sonuç ne olacak. Attığınız site Rusça pek güvenemedim doğrusu.Benim attığım siteden almanı tavsiye ederim. Hem marka olarak iyi hem fiyat olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.