Antivirüs programı önerisi

Şimdi biraz aklım karıştı , en iyisi burada Windows Defender gözükmüyor anladığım kadarıyla. Avast ise gayet iyi tabloya göre. Ben ne yapmalıyım ?
Tablonun neye göre sıralanacağını seçmelisin. Ayrıca o tablodaki anti virüse tıklayınca çeşitli açılardan % olarak başarıları veriliyor. O şekilde daha iyi yorumlarsın.

Tablodaki 3 alanda da 6 puan alanlardan birini seçebilirsin. Genelde Kasparsky ve Bitdefender'ı tercih ediyorlar. Birkaç yıldır Kaspersky kullanıyordum. Bu ay Windows Defender kullanıyorum. Bir sıkıntı görmedim. Sanki işletim sistemiyle daha bütünleşik, seri gibi geldi. Koruma açısından aynı ama asla Kaspersky'den kötü değil.

Tablodaki 3 alanda da 6 puan alanlardan birini seçebilirsin. Genelde Kasparsky ve Bitdefender'ı tercih ediyorlar. Birkaç yıldır Kaspersky kullanıyordum. Bu ay Windows Defender kullanıyorum. Bir sıkıntı görmedim. Sanki işletim sistemiyle daha bütünleşik, seri gibi geldi. Koruma açısından aynı ama asla Kaspersky'den kötü değil.
Yeni sisteme geçebilirsem hayırlısıyla bende Windows Defender kullanırım sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı