Antivirüs Programı Önerisi

Ben ESET Smart Security lisansı kazanmıştım, kullanıyorum ve memnunum ama tabi daha gelişmişleri var :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eset Smart Security 7 Kullan pişman olmayacaksın.(Ama unutma standart ayarları ile ve lisanssız eset iyi değildir Eset kullanıcaksan Lisans satın alıcaksın.)

Genel olarak ücretsiz antivirüs programı kullanacaksanız birisinde kalın. Sisteme aydan aya çeşitli antivirüs programları yüklemeniz sistemi bozabiliyor. Hatta mavi ekran hatalarına kadar gidebiliyor. Bilindik sitelere giriyor ve çokta dosya indirmiyorsanız Windows Defender yeterli olacaktır. Yanı sıra isteğinize göre Avira’ya yöneltebilirim. Sisteminizi yormaz ve arka planda çalıştığını dair hissetmezsiniz.

Herkez ücretli programı ücretsiz kullanıyor.ve en iyisi Gerçektende Eset çok güzel ve hertürlü virüse karşı koruma altına alıyor ve ödüllerinede bakabilirsiniz(ESET :: Ödüller ve Sertifikalar)
Eset ücretli diye kullanmıyacaksan internette serial veya kullanıcı adı ve girişi ile aktvasyon larını bulabilirsin.Avastın sitesinde hacker saldırılarından korur yazıyor hacker istese ABD istihbaratınıda çökertir :D :D :D avast ı mı delemiycek :D :D :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı