Antivirüs programı önerisi

En iyi antivrüs programı hangisidir?

Sağlam bir antivirüse ihtiyacınız varsa Bitdefender öneririm Kaspersky'ye göre daha iyidir güvenlik açısından.

Zonealarm Free antivirus with firewall Kaspersky motorlu içerisin'de bedava sürümün'de güvenlik duvarı barındıran ve onun dışında gelişmiş özellikler barındıran antivirüs yazılımı.

Comodo ınternet Security hıps teklonojisi barındıran gelişmiş güvenlik duvarı barındıran bir güvenlik yazılımıdır Bitdefender Free kurarak Bitdefender'in yanına Comodo firewall kurarsanız güçlü bir koruma edinmiş olursunuz.

En iyi Anti-Virüs diye bir şey yok, başarılı Anti-Virüs var. Kaspersky, Norton, Bitdefender, ESET, Avast!/avg, F-secure, sophos önerdiğim av firmalarından.

En iyi av diye bir şey yokmuymuş? Peki.

Son düzenleme:
Comodo internet security, HIPS ile gelişmiş bir koruma sağar. Tamamiyle bedavadir. Eğer gelişmiş bir kullanıcıysaniz kessinlikle öneririm.

Ha yok ben HIPS Felan anlamam derseniz Bitdefender Free sizin içindir.

Comodo internet security, HIPS ile gelişmiş bir koruma sağar. Tamamiyle bedavadir. Eğer gelişmiş bir kullanıcıysaniz kessinlikle öneririm.

Ha yok ben HIPS Felan anlamam derseniz Bitdefender Free sizin içindir.
Comodo FFW kullanmıştım, HIPS bayağı rahatsız ediyordu. Ayrıca çok şüpheci, önermem.

Comodo FFW kullanmıştım, HIPS bayağı rahatsız ediyordu. Ayrıca çok şüpheci, önermem.
Paranoya moduna alırsanız öyle olur zaten gayet normal.
Comodo ffw kullanmıştım, hıps bayağı rahatsız ediyordu. Ayrıca çok şüpheci, önermem.

Hıps ayarlarınızı düzgün yaparsanız hiç rahatsız etmez sizi ya da default ayarlara alırsanız.

Son düzenleme:
aykut - eset.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı