Antivirüs programı önerisi

marcee

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Merhaba, sürekli üniversiteye gittiğim için bilgisayar haliyle evde oluyor. Kardeşim de sürekli salak saçma şeyler yapıyor ve bilgisayara trojan sokuyor. Kaspersky vesaire kurdum ama bu ikinci oldu. Tüm bilgilerim çalındı ikinci defa yine kurtardım. Format attım. Çok ağır olmayacak şekilde ama virüs girmesini de engelleyecek bir antivirüs programı önerisi gerekiyor. Sadece arka planda dursun.

Diğer AV'lere göre biraz daha ağır ama son testlere göre en iyi AV, Bitdefender.

Kaspersky, Norton kullanabilirsiniz. Bitdefender’ı da kesinlikle öneririm ama diğerlerine karşı biraz daha agresiftir yani sistemi biraz daha yorar (büyük bir fark sayılmaz aslında). Ayrıca oyunlarda oyun moduna alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes ve Norton.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşiniz antivirüs yazılımını kolayca kapatabilir. Siz kapatmamasını söyleseniz bile siz evde yokken kurduğu zararlı içeren şeyi engellediği için onu kapatacaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden en garantilisi bilgisayarı kimseye emanet etmemeniz olacaktır. Sağlam şifre koyup kimseyi elletmeyin. Ama mutlaka kullanması lazım bilgisayarı derseniz Kaspersky işinizi görür bence. Fazla ağır olduğunu düşünmüyorum ve en iyi çalışan antivirüs yazılımı da kendisi.

En iyisi ve en sağlam deepfreeze olur her şey bir reset atmaya bakar o kadar öyle Görev Yöneticisi'nden Deepfreeze'yi kapatsada hiçbir işe yaramıyor hiçbir program kaldıramıyor en güvenli böyle olur. Kendiniz bir de şifre koyarsanız kardeşinin bulamayacağı olur biter. Kendiniz istediğiniz zaman korumayı kapatıp güncellemenizi yapar vs. vs. işlerinizi görür sonra geri açarsınız korumayı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…