- Makaleler
- 3
Anti-virüsünüzün kendini koruma özelliğini etkinleştirebilir, şifre koruması kullanabilirsiniz.
Anti-virüsünüzün kendini koruma özelliğini etkinleştirebilir, şifre koruması kullanabilirsiniz.
Merhaba, sürekli üniversiteye gittiğim için bilgisayar haliyle evde oluyor. Kardeşim de sürekli salak saçma şeyler yapıyor ve bilgisayara trojan sokuyor.
Kaspersky vesaire kurdum ama bu ikinci oldu. Tüm bilgilerim çalındı ikinci defa yine kurtardım. Format attım. Çok ağır olmayacak şekilde ama virüs girmesini de engelleyecek bir antivirüs programı önerisi gerekiyor. Sadece arka planda dursun.
Bir fotoğraf daha vardı Batman birini tokatlıyordu üstünde Technopat logosu vardı tam kasper... Gibi bir şey yazıyordu onu bulursam koyacağım buraya.![]()
Evet, Kaspersky sürümlerinde de bulunuyor. Maalesef bilgisayarda olmadığımdan yönlendirme yapamıyorum, ayarlarda mutlaka bulursunuz.Böyle bir özellik Avast'da var ama Kaspersky'da var mıdır onu bilemem birisi kurcalayıp baksın paylaşsın benim gibi.
Eki Görüntüle 1217116
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.