Antivirüs programı önerisi

Anti-virüsünüzün kendini koruma özelliğini etkinleştirebilir, şifre koruması kullanabilirsiniz.

Böyle bir özellik Avast'da var ama Kaspersky'da var mıdır onu bilemem birisi kurcalayıp baksın paylaşsın benim gibi.

Avast!.PNG

Merhaba, sürekli üniversiteye gittiğim için bilgisayar haliyle evde oluyor. Kardeşim de sürekli salak saçma şeyler yapıyor ve bilgisayara trojan sokuyor.

Dual boot ile 2ci işletim sistemi kurarak biraz daha rahat olabilirsiniz. ya da direk Linux kurun hiçbir şey anlamayıp kapatır.

Kaspersky vesaire kurdum ama bu ikinci oldu. Tüm bilgilerim çalındı ikinci defa yine kurtardım. Format attım. Çok ağır olmayacak şekilde ama virüs girmesini de engelleyecek bir antivirüs programı önerisi gerekiyor. Sadece arka planda dursun.

Kaspersky yeterli olacaktır.

Maalesef bazı arkadaşlarda “Kaspersky en iyisi, diğerleri çöp” gibi bir önyargı bulunmakta. Bu işler değişken bir firmanın fanboyu olmamak lazım.

Böyle bir özellik Avast'da var ama Kaspersky'da var mıdır onu bilemem birisi kurcalayıp baksın paylaşsın benim gibi.

Eki Görüntüle 1217116
Evet, Kaspersky sürümlerinde de bulunuyor. Maalesef bilgisayarda olmadığımdan yönlendirme yapamıyorum, ayarlarda mutlaka bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı