Antivirüs programı önerisi

Spil3xx

Centipat
Yer
Türkiye/Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5
Meslek
Öğrenci
Selam ben bilgisayarımı yormayacak ve bilgisayarımı koruyacak ücretsiz bir antivirüs programı arıyorum. Bildiğiniz programlar varsa önerir misiniz?

Ücretsiz olarak Windows Defender ile devam edebilirsiniz lâkin Kaspersky Premium satın almanızı öneririm.

Bitdefender. Normalde ücretli ama 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsun. Ben süresi dolunca kaldırıp farklı br e posta ile tekrar yüklüyorum. Gayet de memnunum

Kaspersky eski PC'mde FPS düşürüyordu. Şu an 3070 kullanıyorum yine de Kaspersky kurmadım. Windows Defender kullanabilirsiniz.

Selam ben bilgisayarımı yormayacak ve bilgisayarımı koruyacak ücretsiz bir antivirüs programı arıyorum. Bildiğiniz programlar varsa önerir misiniz?
3 senelik siber güvenlik öğrencisiyim anti virüs sizi sadece basit virüslerden korur. Fudlanmış bir virüsü Kaspersky bile ayristiramiyor. indirdiklerinize dikkat etmeniz yeterli olur.

ESET önerebilirim ücret vererek alabilirsiniz. Şu an piyasadaki korumasına göre en hafif av kendisi. 1 ay deneyin beğenirseniz satın alırsınız isterseniz. Tamamen ücretsiz olsun derseniz Kaspersky'den başka pek seçenek kalmıyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı