Antivirüs Programı Önerisi

@Steve McQueen Avast'ın kendi indirimleri oluyor sadakat indirimi diye. Uygulamayı ücretsiz olarak bir süre kullan (biraz uzun bi süre) sana indirim veriyor ama kendi sitesi dışında satın almayı denemedim.
 
Trend Micro İnternet Security hakkında neler söyleyebilirsiniz? Almaya değer mi? Muadillerine göre fiyatı biraz daha uygun.
 
Trend Micro İnternet Security hakkında neler söyleyebilirsiniz? Almaya değer mi? Muadillerine göre fiyatı biraz daha uygun.

Benim bilgisayarımda vardı bir aralar. Asus orijinal olarak bilgisayar alanlara vermişti. Windows 8'e dönsem tekrar onu kullanabilirim. Orijinal windows 8 lisansı vardı bilgisayarı ilk aldığımda. Şimdi windows 10'a yükselttim. Windows defender kullanıyorum
 
Asus dizüstü bilgisayarımda olduğu için sormuştum aslında. 1 yıllık lisans ile beraber gelmişti yazılım. Fiyat olarak da gayet uygun fakat güvenlik konusunda iyi mi bilemiyorum.
 
güvenli sistem yoktur. ama bana kalırsa Buy IObit Malware Fighter PRO for Spyware, Trojan & Malware Removal - IObit kullan bitdafender altyapısı ve kendisinin bir arada kullanıyor 40 mb olduğuna bakma indir sonra kur şimdi kur sonra her şeyi düzelt diyecek tıkla önce güncelleme yapacak sonra sonrasını da sen bilirsin. sanki karşımdaki kişi bilgi saray kullanmamış gibi oldu ama tedayı severim umarım yardımcı olabilmişimdir.
iobit-malware-fighter-free_1_900x600.jpg
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı