Antivirüs programı önerisi

mefeeee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımı aldığım günden beri hiç virüs taraması yapmadım (6 ay). Bu yüzden virüs taraması yapmak istiyorum. Önerdiğiniz bir antivirüs programı varsa yazarsanız sevinirim.

Kaspersky ya da Malwarebytes.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky bende tavsiye ederim. Zamanında Norton 360 lisans alıp kullanmışlığımda vardı çok uygun o zaman fiyatlar şimdi bilgisayarım olmadığı için bilemiyorum. İş yerinde ESET kullanıyoruz.

Hocam senelerdir Norton kullanıyorum ücretli olarak. Hem fiyatlandırma politikası hem de şahsen koruyuculuğunu senelerdir deneyimlediğim için kullanmayan ve kötü yorum yapan bir çok kişinin aksine gayet olumlu yorumlar yapabilirim.

Şu an 120 TL gibi komik bir rakama ve 3 farklı cihaza (işletim sistemleri ne olursa olsun, telefon, mav vs.) yüklenebiliyor.

Eğer güvenlik duvarını otomatik yerine kendiniz kontrol edecek şekilde ayarlarsanız internete bağlanmak isteyen tüm uygulamalardan haberdar oluyor ve iznini verip vermemek size kalmış oluyor. BU sayede korsan yazılım dahi kullanıyor olsanız İnternete girişini engelleyebilirsiniz. Web sitelerinde gezinirken falan da gereken yerde araya giriyor.

Şahsen son 4 yıldır aktif kullanan biri olarak asla virüs vs problemi yaşamadım Torrent şeylerle falan da ilgilensem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı