Antivirüs programı önerisi

30 günlük deneme sürümü olan ESET Smart Security premium öneririm her saat veritabanını güncelliyor doğru ayarları yaparsanız çok güzel çalışıyor.

Ben de ESET diyorum.Bitdefender da kullandım ESET de.ESET Bitdefender ve Kaspersky'ın yaptığı işi yapıyor ama çok daha az sistemi yoruyor.

Üç yıldır Bitdefender kullanıyorum, öneririm. Arada bir Malwarebytes yükleyip full sistem taraması yapıyorum, bu güne kadar virüse rastlamadım.

b

max 500 verebilirim bir antivirüse 1600 vermek nedir?
Daha önce almıştım,güvenilir satıcı.Kuponlar ile daha ucuza getirebilirsiniz.

Kurumsal düzeyde ESET server & ESET endpoint kullanıyoruz. Bireysel olarak da laptopumda ESET premium kullanıyorum. ESET'e geçmem endpoint gördükten sonra oldu. Davranışsal analiz, livegrid sistemi (özellikle her indirdiğiniz şüpheli dosyayı ESET lab a gönderip kontrol edilmesi),kendini kapatma koruması, güvenli tarayıcı koruması ileri seviyelerde mdr (managed detected and response sistemi) vs. tabii mdr üst paketlerde var yani alarm sistemi gibi network ü nüzü izleyip müdahale etmeleri vs. lafın kısası ESET oldukça hafif ve etkili bir av ayrıca gerek bireysel gerek kurumsal Türkçe destek hatları da var. Herhangi bir problem yaşadığınız da AnyDesk ile anlık bağlantı yapıp müdahale edebiliyorlar sisteminize. Önerim ESET olur arkasından Kaspersky olur ücretli olacaksa bu ikisinden öteye gitmemeniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…