Antivirüs programı önerisi

Yigido_08

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba bilgisayarımı daha güvenli hale getirmek için antivirüs programı arayışı içerisindeyim. Kaspersky var Norton 360 vb gibi antivirüsler var. Kaspersky'ı çok övüyorlar ama Rus yazılımı olduğu için açıkçası pek güvenemiyorum bunlardan hangisini tercih etmeliyim sadece fikir alışverişi yapmak için yazıyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Kaspersky güvenin en iyi yazılım bence hem F/P

Kaspersky iyidir yıllardır kullanıyorum üstelik paketin içinde 1 yıllık VPN de var ve bayağı iyi ama içinizde kurt düştüyse o zaman Bitdefender öneririm ama en düşük paketi almayın en aşa internet secrutyleri alın.

Ben 1 yıldır Kaspersky kullanıyorum fiyatına göre çok iyi internette yapılan testlerede baktığım zaman en iyi güvenlik sağlayan da oymuş. Ve benim kullandığım paket yıllık 250 lira veriyorum ve antivirüs programı haricinde VPN ve şifre yöneticisi de geliyor. 3 uygulamada çok iyi çalışıyor.

Problem yok, zaten ülkede artık ISS'den bile T.C kimlik numaran, IP adresin, ev adresin, telefon numaran sızdırılıyor. Rus yazılımı kullanmaktan korkuyorum demek saçma. Kaspersky en başarılı antivirüs yazılımlarındandır

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar benim amacım internette dolaşırken veya Google'dan herhangi bir şey indirdiğimde trojenlerden, virüslerden vb. kötü amaçlı yazılımlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…