Antivirüs programı önerisi

Enozit

Hectopat
Daha fazla  
Bir süredir Norton kullanıyorum, çok sorgulamadım sağlam mı değil mi? Şimdi bana çok sağlam ama oyunları oynarken işte CS'den falan atmayan güzel bir antivirüs lazım, öneriniz var mıdır? Ücretli ücretsiz fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Enozit Şu anda Bitdefender bir tık daha iyi denebilir. Ama net bir cevap veremeyiz buna. Birisinin engellediğini diğeri engelleyemeyebilir veya tam tersi. Zamanla durum değişebilir.

Kaspersky iyidir yeterlidir. Bitdefender bir tık daha iyi ama Kaspersky de fiyatına göre en iyisi. Bitdefender biraz pahalı. Size kalmış. Eğer bütçe sorun değilse Bitdefender, uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız Kaspersky kesinlikle.

Kaspersky ve Bitdefender ikisi de gayet iyi. İkisinin engelleme oranları neredeyse aynı. Kaynak kullanımı konusunda 3 yıldır Kaspersky kullanıyorum ve sistemi yormuyor. Yaklaşık 100 MB RAM yiyor. CPU neredeyse yemiyor bile. Tabii tarama yapınca bu artacak ama her gün tarama yapmayacaksanız gerek yok. Arka planda sessizce hızlı taramasını yapıyor sadece. F/P olarak Kaspersky önerebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı