Antivirüs programı önerisi

Kaspersky ve Bitdefender ikisi de gayet iyi. İkisinin engelleme oranları neredeyse aynı. Kaynak kullanımı konusunda 3 yıldır Kaspersky kullanıyorum ve sistemi yormuyor. Yaklaşık 100 MB RAM yiyor. CPU neredeyse yemiyor bile. Tabii tarama yapınca bu artacak ama her gün tarama yapmayacaksanız gerek yok. Arka planda sessizce hızlı taramasını yapıyor sadece. F/P olarak Kaspersky önerebilirim.

Sağ olun hocam aldık 3 arkadaş Bitdefender'i RAM konusunda sorun yaşamayız zaten ikimizde 64 GB var. Bir arkadaşta 16 var ama o da sorun yaşamaz inşallah. Kendisi düzenli otomatik tarama yapıyorsa ben karışmam muhtemelen arkada çalışsın dursun.

Kaspersky iyidir yeterlidir. Bitdefender bir tık daha iyi ama Kaspersky'de fiyatına göre en iyisi. Bitdefender biraz pahalı. Size kalmış. Eğer bütçe sorun değilse Bitdefender, uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız Kaspersky kesinlikle.

Teşekkürler hocam Bitdefender'i aldık 3 cihaz olanı hemen kurduk arkadaşlarla. Umarım oyunlardan falan atma olmaz başka da bir sorun yok işim gereği farklı sitelerden dosyalar indirmek zorunda kalıyorum her gün her gün. Ondan biraz daha kafa rahat olsun diye aldık umarım üzmez yoksa en çok CS envanterime üzülürüm 😂 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı