Antivirüs programı önerisi

Fazla bi bütce ayıramam hatta ücretsizleri de önerebilirsiniz. Diğer konuda Kaspersky önermişlerdi 25 TL bi fiyatı vardı sanırım en son onu alacaktım, işlerim çıktı tekrar güncel bi antivirüs programı önerebilir misiniz? Beni yormayan ben bilgisayardan pek anlayan birisi değilim maksat PC güvende olsun, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla bi bütce ayıramam hatta ücretsizleri de önerebilirsiniz. Diğer konuda Kaspersky önermişlerdi 25 TL bi fiyatı vardı sanırım en son onu alacaktım, işlerim çıktı tekrar güncel bi antivirüs programı önerebilir misiniz? Beni yormayan ben bilgisayardan pek anlayan birisi değilim maksat PC güvende olsun, önerilerinizi bekliyorum.
Eset kullanabilirsin.

Kaspersky öneriyorum. Çoğu programdan daha güncel veri tabanı kullanıyorlar ve sürekli yenileniyor. Bilgisayar yavaşlatma konusunda bir fikrim yok. Sadece bilgisayarın çok geç açıldığını hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı