Antivirüs programı önerisi

Kaspersky öneririm.
Merhaba, Avast kullanabilirsin yanlış hatırlıyorsam ücretsiz bir sürümü mevcut yükledikten sonra tüm dosyalarını taratıp öyle kullanmaya başlarsan daha iyi olur. İyi akşamlar. :)
Avast daha kendini koruyamayan bir antivirüs. Şimdi de kullanıcıların verilerini büyük şirketlere sattığından şüpheleniliyor.

Kullanmaman öneririm bilgisayarı yavaşlatmaktan başka bir işe yaramıyorlar şu ana kadar hiçbir bilgisayarımda kullanmadım eğer düzgün sitelerden dosya indirirsen bir şey olmaz.

Avast kullanılmaz hem güvenli değil hem de veritabanı bakımından kötü.
Ekstra olarak hiçbir virüsü bulamıyor hem kendisi hantal hem de sistemi yoruyor ve ödeme planı göstermekten başka bir işe yaramıyor.
Ha birde sicilinde şöyle komik bir olay var oraya hiç girmeye gerek yok;
Bu programa antivirüs demeye bin şahit ister.
Önermeyin artık şu programı.
Kaspersky, Eset, Bitdefender alabilirsin.
Benim önerim Kaspersky İnternet Security. Total Security normal bir ev kullanıcısına gereksiz.
Ücretsiz olduğu için önermiştim ücretli alınacaksa kaspersky öneririm
Kaspersky öneririm.

Avast daha kendini koruyamayan bir antivirüs. Şimdi de kullanıcıların verilerini büyük şirketlere sattığından şüpheleniliyor.

Merhaba şu an verilerimizi satmayan kalmamıştr zaten diye düşünüyorum. Veil freamwork ile bir backdoor yaratıp virüs total de taratmanı öneririm. Neredeyse hiçbir antivirüs görmeyecektir muhtemelen. Sonuçta virüslerde kendini güncelliyor. O yüzden en iyisi bilinçli kullanıcı olup dikkatli olmak lazım. Hayırlı akşamlar 😊

Son düzenleme:
Konuyu yeniden okudum.
Total sec. Kaspersky vardı ama pahalı geldi.
Total Security daha çok profesyonel kullanıcılar içindir. Internet Security'e bakabilirsiniz.

Ayrıca maddi durumunuz yoksa veya kısıtlıysa Kaspersky Security Cloud Free'ye bakabilirsiniz. Birçok ücretli antivirüsten daha iyi iş görüyor.

Hocam sisteminiz iyi ise Kaspersky öneririm ha yok sistemim fazla iyi değil yormayan istiyorsanız kesinlikle Norton ve Bitdefender öneririm. Norton yine bi nebze Bitdefendere göre daha performanslı çalışıyor. Ben uzun yıllar Norton kullandım şu an Bitdefender geçtim değişiklik olsun diye. Sonuç olarak performans/Güvenlik dersen Norton öneririm. Ayrıca bu siteden bakıp hangisi daha iyi değerlendirebilirsin. AV-TEST | Antivirus & Security Software & AntiMalware Reviews

Ücretsiz olarak aşağıdakilerden biri olabilir.
  • Kaspersky Free
  • Comodo IS (Özel Yapılandırılmış)

Ücretli olarak ise aşağıdakilerden biri olabilir.
  • BitDefender
  • Norton Security
  • Kaspersky
  • F-Secure
  • ESET
Not : Sıralama yazılımların başarı sıralamasına göre değildir ve karışık sıralanmıştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı