Antivirüs programı önerisi

ESET nod 32 (internette kodlarını araştır biraz sürecek ama değer benimki 2024'e kadar etkin hiçbir şekilde para ödemedim. ESET'i öneririm. Bir Avast var oda fena değil.
 
Kardeş onlar her bilgisayarda bulunan şeyler ve çok iyi de değil. ESET çok iyi 3 senedir kullanıyorum.
ESET daha benim yazdığım basit virüsü bile yakalayamaz iken Windows Defender tarafından "Şüpheli bir yazılım engellendi." şeklinde vuruldum.
 
Kardeş bir git hele ya ESET'i hiç kullandın mı ESET'i 3 yıldır kullanıyorum bir git hele ya.
Ben yıllar boyunca güvenlik konusunda çalıştım. :) Antivirüs programlarının hepsiyle uğraştım. Aralarında bir tek Norton düzgün çıktı. O da ücretli sürümü. Hele ya ne.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı