Antivirüs programı önerisi

Genel kullanım için bu bilindik AV'ların ücretli sürümlerinin hiçbiri üzmez, fakat en iyisi muhabbeti yapıyorsak bu test sitelerinde yıllardır öne iki program çıkarılıyor: Kaspersky ve BitDefender. Ben ikisini de kullandım ama Kaspersky daha fazla sevdim (arayüz ve performans olarak) bunlar kişisel düşüncelerimdir. İkinci olarak belirmek istediğim bu programları değişmeyen kalıp şeyler olarak düşünmememiz gerektiği, bugün iyi olan program yarın iyi güncellemeler almazsa yeni çıkan tehditler için hemen çöp olabilir veya 1000 virüs tespit konusunda çok iyi olan program bir zararlıya karşı savunması yoksa ve o zararlı sizi bulursa süper dediğimiz programın yine bir anlamı kalmaz.

Benim size tavsiyem forumdaki iki düşünce grubunun aksine hem dikkatli olun hemde bu programlardan birini kullanın, öyle saçma sapan sitelere girmeseniz bile, yapay gözüken saçma linklere tıklamasanız bile hiç beklemediğiniz bir anda durup dururken Kaspersky uyarı çıkarıp tehdit bulundu diye sizi uyarabiliyor.

Son düzenleme:
Ücretsiz olarak aşağıdakilerden biri olabilir.
  • Kaspersky Free
  • Comodo IS (Özel Yapılandırılmış)

Ücretli olarak ise aşağıdakilerden biri olabilir.
  • BitDefender
  • Norton Security
  • Kaspersky
  • F-Secure
  • ESET
Not : Sıralama yazılımların başarı sıralamasına göre değildir ve karışık sıralanmıştır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı