AntiVirüs programı tavsiyesi

Ajusshi

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kullanmış olduğum antivirüs programların deneme süresi doldu. İlk Kaspersky Internet Security 30 günlük deneme sürümünü kullandım gayet memnun kaldım. 30 gün sonrasın da Norton Internet Security kullandım ve onun da deneme sürümü bugün sona erdi. İkisinin arasın da kararsız kaldım tavsiyelerinize açığım iyi sosyaller.

Ben 360 Total Security kullanıyorum, işini tam olarak yapıyor. Ben memnunum. Tavsiye edebilirim, hem ücretsiz olması kendisini ön planda tutuyor.

Şimdi antivirüsleri kaleci farz edelim bilgisayarı kale, virüslerde oyuncu...
her kaleci ne kadar yetenekli olsada illaki gol yerler. Antivirüs lerde ne kadar iyi olsada illaki bir virüsü kaçırabilirler. Onun için çok ucuz olmaması şartıyla istediğiniz antivirüsü alabilirsiniz. Mesela kaspersky 10 virüs buldu sonra Eset te
10 virüs buldu ama ikisinde bulduğu virüsler farklı. Onun için çokta fark olmaz ( firma olarak, antivirüsle internet security farklı). Onun için tavsiyem bulabilirsen BitDefender alabilirsiniz. Isterseniz bütçe koyup internet security alabilirsiniz. Size kalmış :D

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bu akşam gold dan aldım Norton Internet Security alınmıştır 84.50 TL ye konu kilitlenebilir. samet67671

samet67671 lisans key'i kullanamıyorum izin vermiyor. yardımınız lazım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı