Antivirüs Programı Tavsiyesi

Evet farkı anlamaz, sonra gelir buraya konu açar sistemime virüs girdi diye. Tarafsız olarak A-V Comparatives önerebilirim, çoğu zaman doğru testleri. Ayrıca o Norton'un başarısı değil. Kendisi tanımadığı çoğu yazılımı virüs olarak gördüğü için engellemesi normal. Ne yakaladığını kendi bile bilmiyordur.

Yani ona bakarsan KASPERSKY bile yeterli olmayacağı durumlar var. Ne yapsınlar o zaman ? =)
Ev kullanıcılarına ve güvenliğe önem verenler için hiçbir yetersiz olan bir durumu yok.
Ev kullanıcısı Avast ile KASPERSKY arasındaki farkı anlamaz, hissetmez ve gerek duymaz.
Gerek duymazsa hırsızı evine alır sonra kapımızı çalar. Bizde doğru yolu gösteririz.

Valla son olarak çok şükür ki tecrübelerime dayanarak şunu söylemek isterim. Ev kullanıcılarına(aşırıya kaçmayan kullanıcılara) fazla paranoyak olmadan standart düzeyde bir koruma kâfi olacaktır. Eğer ki sisteminiz iyise ve önemli işler yapıyorsanız elbette ki en iyi korumayı edinin. Ben bu konuda şahsen büroda ve evde çok özen gösteriyorum zaten. Ama göstermesi gerek olmayan arkadaşlara da önermiyorum. Bu konuda iyisini sen bilirsin Murat, şahsi görüşlerim. Hayırlı geceler...

Bilgisayar'ı kartırmasın demişsin ozaman Dev Secure kurmak zorundasın :) diğerleri hem kastırıyor hem yavaşlatıyor dev secure hız konusunda mükemmel :)

Avast bence en iyi ücretsiz antivirüs programı. ''Olası istenmeyen dosyaları (PUPs) tara'' gibi seçenekleri açar ve ayarlarla oynarsanız iyi bir koruma elde edebilirsiniz. Ufak şeyleri bile buluyor. Ama bazıları kolaya alışmış. Hemen bir antivirüs programı kuruyor. Gerisini unutuyor. Kullanıcının da dikkat etmesi gerekiyor.
Ekran Görüntüsü (49).png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı