İnternette ufak bir araştırma yaptım ve yıl 2020 olduğu halde, halen bazı antivirüs programlarının kırılmış olduğunu gördüm. Gerçekten, antivirüs programını bile crackli bir şekilde kullanan var mı? Onun yerine Kaspersky'nin ücretsiz sürümü var, Comodo'nun ücretsiz sürümü var.
Kırılmamış olanlara bile bir yöntem bulmuşlar. Deneme süresini sıfırlama, bir Key'i 1000 kişinin kullanması gibi.
Fakat, bu yöntemler ile kullanılan antiviruslerin ne kadar iyi koruma sağladığı, içerisinde tespit edilemeyen bir zararlının yer alıp almadığı belli değil. kesinlikle önermiyorum!
Kullanmıyorum kendimde virüslerle uğraşıyorum. Eğer bi antivirüs programı açarsam ne var ne yok silinir. Dediğim gibi algılamaması için gerekli yöntemler mevcut.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Comodo Antivirüs Yazılımları gelişmiş güvenlikli koruma sağlar. Comodo Antivirus ve Comodo Internet Security ürünlerinden birini indirin, bilgisayarınızı ve kendinizi hemen korunmaya başlayın!
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!