Antivirüs programını bile korsan kullanan tipler

Makaleler
5
İnternette ufak bir araştırma yaptım ve yıl 2020 olduğu halde, halen bazı antivirüs programlarının kırılmış olduğunu gördüm. Gerçekten, antivirüs programını bile crackli bir şekilde kullanan var mı? Onun yerine Kaspersky'nin ücretsiz sürümü var, Comodo'nun ücretsiz sürümü var.

Kırılmamış olanlara bile bir yöntem bulmuşlar. Deneme süresini sıfırlama, bir Key'i 1000 kişinin kullanması gibi.

Fakat, bu yöntemler ile kullanılan antiviruslerin ne kadar iyi koruma sağladığı, içerisinde tespit edilemeyen bir zararlının yer alıp almadığı belli değil. kesinlikle önermiyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz olarak önerdiğiniz antivirüs yazılımı hangisidir?

"Virüs programlarının bile algılayamadığı o kadar virüs var ki" dediğiniz halde Antivirüs yazılımı bile kullanmıyor musunuz?
Kullanmıyorum kendimde virüslerle uğraşıyorum. Eğer bi antivirüs programı açarsam ne var ne yok silinir. 😀 Dediğim gibi algılamaması için gerekli yöntemler mevcut.

Ücretsiz olarak önerdiğiniz antivirüs yazılımı hangisidir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı