ALbedo xd Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #11 Murat5038 dedi: Sistemini geliştir. Genişletmek için tıkla... Karantinada ömür boyu kalacak mı virüs? Ne zaman sileceğim?
Murat5038 dedi: Sistemini geliştir. Genişletmek için tıkla... Karantinada ömür boyu kalacak mı virüs? Ne zaman sileceğim?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 20 Aralık 2020 #12 ALbedo xd dedi: Karantinada ömür boyu kalacak mı virüs? Ne zaman sileceğim? Genişletmek için tıkla... Karantinadaki zararlı inaktif ve çalışamaz haldedir. Herhangi bir problem teşkil etmez.
ALbedo xd dedi: Karantinada ömür boyu kalacak mı virüs? Ne zaman sileceğim? Genişletmek için tıkla... Karantinadaki zararlı inaktif ve çalışamaz haldedir. Herhangi bir problem teşkil etmez.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 20 Aralık 2020 #13 ALbedo xd dedi: Kaspersky ve malwarebytes karantinaya aldı virüsleri Kaç gün sonra Programları silebilirim süreleri doluyor çünkü ve bilgisayarı yoruyor Genişletmek için tıkla... Karantinaya alınan virüsleri silin. Zararı olacağından değil ama ne olur ne olmaz.
ALbedo xd dedi: Kaspersky ve malwarebytes karantinaya aldı virüsleri Kaç gün sonra Programları silebilirim süreleri doluyor çünkü ve bilgisayarı yoruyor Genişletmek için tıkla... Karantinaya alınan virüsleri silin. Zararı olacağından değil ama ne olur ne olmaz.
ALbedo xd Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #14 Kullanıcı1355 dedi: Karantinaya alınan virüsleri silin. Zararı olacağından değil ama ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ta nasıl sileceğim? Üzerine tıklıyorum bir şey olmuyor.
Kullanıcı1355 dedi: Karantinaya alınan virüsleri silin. Zararı olacağından değil ama ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ta nasıl sileceğim? Üzerine tıklıyorum bir şey olmuyor.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 21 Aralık 2020 #15 Karantina listesinden silmelisiniz. @ALbedo xd
ALbedo xd Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #16 Kullanıcı1355 dedi: Karantina listesinden silmelisiniz. @ALbedo xd Genişletmek için tıkla... Buradan mı? Üzerine basıyorum bir şey olmuyor. Dosya Ekleri Adsız.png 48 KB · Görüntüleme: 60
Kullanıcı1355 dedi: Karantina listesinden silmelisiniz. @ALbedo xd Genişletmek için tıkla... Buradan mı? Üzerine basıyorum bir şey olmuyor.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 23 Aralık 2020 #17 Yanındaki kutucuğu işaretleyin ve aşağıda ki "delete (sil)" seçeneğini seçin. Ve yazım yanlışı yapmamaya özen gösterin. @ALbedo xd
Yanındaki kutucuğu işaretleyin ve aşağıda ki "delete (sil)" seçeneğini seçin. Ve yazım yanlışı yapmamaya özen gösterin. @ALbedo xd
ALbedo xd Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #18 Kullanıcı1355 dedi: Yanındaki kutucuğu işaretleyin ve aşağıda ki "delete (sil)" seçeneğini seçin. Ve yazım yanlışı yapmamaya özen gösterin. @ALbedo xd Genişletmek için tıkla... Çoğu forumda böyle bir kural yok , oyüzden alışık değilim kusura bakmayın . Teşekkürler Kullanıcı1355 dedi: Yanındaki kutucuğu işaretleyin ve aşağıda ki "delete (sil)" seçeneğini seçin. Ve yazım yanlışı yapmamaya özen gösterin. @ALbedo xd Genişletmek için tıkla... Kaspersky'da virüs tespit etmişti temizle ve yeniden başlat yaptım . Yani kaspersky'ın tespit ettiği virüsdemi karantinada ? Yoksa silinmişmidir kendiliğinden ?
Kullanıcı1355 dedi: Yanındaki kutucuğu işaretleyin ve aşağıda ki "delete (sil)" seçeneğini seçin. Ve yazım yanlışı yapmamaya özen gösterin. @ALbedo xd Genişletmek için tıkla... Çoğu forumda böyle bir kural yok , oyüzden alışık değilim kusura bakmayın . Teşekkürler Kullanıcı1355 dedi: Yanındaki kutucuğu işaretleyin ve aşağıda ki "delete (sil)" seçeneğini seçin. Ve yazım yanlışı yapmamaya özen gösterin. @ALbedo xd Genişletmek için tıkla... Kaspersky'da virüs tespit etmişti temizle ve yeniden başlat yaptım . Yani kaspersky'ın tespit ettiği virüsdemi karantinada ? Yoksa silinmişmidir kendiliğinden ?