Gereksiz 5 yıldır kullanmıyorum antivirüs hiç bilgisayarım çökmedi virüs yüzünden dikkatli bir kullanıcı olursan her gördüğünü indirmessen gerek yok virüs programına.Merhaba arkadaşlar, antivürüs programları ne kadar gerekli ve sizce hangisi alınmalı? Ben 30 günlük.
Kaspersky Total Security kullandım bitmek üzere, sizce satın almalı mıyım?
Bu yanlış bir bilgi. Siz bir olayı olduktan sonra engelleyemezsiniz. Olmadan önce engellemeniz lazım.Çok büyük riskler olursa örneğin : WannaCry.exe virüsü gibi, tüm programlar zaten yetersiz kalıyor ve kaldı da.
Bu yanlış bir bilgi. Siz bir olayı olduktan sonra engelleyemezsiniz. Olmadan önce engellemeniz lazım.
Eğer siz virüsü indirip açtıktan sonra antivirüs indirirseniz tabii durduramaz çünkü bu tür virüsler işletim sistemini kendine göre şekillendiriyor. Antivirüslerin asıl amacı virüs sisteme bulaşmadan önce yok etmek.
O Kaspersky VS Wannacry videolarında mesala antivürüs'ü devre dışı bırakmadan açamıyorlar. Adam korumayı devredışı bırakıyor virüsü açıyor sonra korumayı açıp bekliyor. Bence hiç kimse bu kadar bilgisiz olamaz. Adam AV ü devre dışı bırakıp MemZ yi açıyor sonra korumayı açıyor ve Nyan CAT gelince şaşırmıs gibi yapıp aaa antivirüs kaybetti ne tesadüf. Bu yüzden bu testleri saçma buluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.