selimtti
Decipat
İnternetten birşey indiriyorsanız, lisanslı bir program kullanmadığınız sürece yinede çok güvenmeyin. Lisans yoksa kimse size doğrudan doğruya güvenlik vermez. Bilginiz olsun istedim.
Word,PDF dosyalarından ransomware bulaşabildiğini biliyor muydunuz?Hiç internet girmeyen biri için zaten Defender bile gereksiz ama normal bir kullanıcı en fazla Word dokümanları indirir ki bu durumda Defender ve bilinçli olması yeterlidir. 100MB boyutlu bir PDF dosyasından şüphelenilmesi gerektiğini biliyorsa zaten sorun yok.
Senin denetiminde kardeşim. Hiçbir virüs senin iznin olmadan sistemine giremez.Word,PDF dosyalarından ransomware bulaşabildiğini biliyor muydunuz?
Benim iznim mi? Virüsler anında sızabiliyor bizim haberimiz olmadan.Senin denetiminde kardeşim. Hiçbir virüs senin iznin olmadan sistemine giremez.
Açıklasana biraz nasıl oluyor?Benim iznim mi? Virüsler anında sızabiliyor bizim haberimiz olmadan.
O açtığın PDF dosyası ransomware içeriyorsa anında bulaşıyor virüs.Senin denetiminde kardeşim. Hiçbir virüs senin iznin olmadan sistemine giremez.
İşte o virüslü şeyi sen sokuyorsun ondan bahsediyorum. Saçma sapan maillere tıklarsan bilinmeyen sitelere girersen virüs kaparsın.O açtığın PDF dosyası ransomware içeriyorsa anında bulaşıyor virüs.
Düşün bilgisayarında antivirüs yok ve bilmeden virüslü bir şey açıyorsun vee bulaşıyor o anda bulaşmasını nasıl engellersin Görev Yöneticisi'nden falan mı kapatacaksın.
İşte bilinçli olmak her zaman yetmiyor. Ağ ya da Javascript üzerinden bir virüs anında bulaşabiliyor.İşte o virüslü şeyi sen sokuyorsun ondan bahsediyorum. Saçma sapan maillere tıklarsan bilinmeyen sitelere girersen virüs kaparsın.
Lütfen dikkatli okuyun. Bilinçli de dedim.Word,PDF dosyalarından ransomware bulaşabildiğini biliyor muydunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.