qwrs Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 25 Kasım 2023 #1 Başlıkta da olduğu gibi. Antivirüs programları USB bellekteki virüsleri temizler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
Çözüm 7 7 731001 25 Kasım 2023 qwrs dedi: Başlıkta da olduğu gibi. Antivirüs programları USB bellekteki virüsleri temizler mi? Genişletmek için tıkla... Evet, silebilir. Efe684 dedi: Hocam bazıları temizliyor Norton temizliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam artık neredeyse tüm antivirüsler anında buluyor ve temizliyor AVG ve Avast bile dahil.
qwrs dedi: Başlıkta da olduğu gibi. Antivirüs programları USB bellekteki virüsleri temizler mi? Genişletmek için tıkla... Evet, silebilir. Efe684 dedi: Hocam bazıları temizliyor Norton temizliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam artık neredeyse tüm antivirüsler anında buluyor ve temizliyor AVG ve Avast bile dahil.
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 25 Kasım 2023 #11 qwrs dedi: Sağ olun hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Problem değil hocam sağlacakla kalın telefon veya bilgisayarla ilgili bir probleminiz olduğunda etiketleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
qwrs dedi: Sağ olun hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Problem değil hocam sağlacakla kalın telefon veya bilgisayarla ilgili bir probleminiz olduğunda etiketleyebilirsiniz.
KS KS qwrs Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 25 Kasım 2023 #12 731001 dedi: Problem değil hocam sağlacakla kalın telefon veya bilgisayarla ilgili bir probleminiz olduğunda etiketleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bugün başka bir yerde USB'yi kullandım ve musallat.exe ile birlikte birkaç trojanı Kaspersky buldu ve sildi. Yeniden teşekkürler. Artı 0 Eksi
731001 dedi: Problem değil hocam sağlacakla kalın telefon veya bilgisayarla ilgili bir probleminiz olduğunda etiketleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bugün başka bir yerde USB'yi kullandım ve musallat.exe ile birlikte birkaç trojanı Kaspersky buldu ve sildi. Yeniden teşekkürler.
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 25 Kasım 2023 #13 qwrs dedi: Bugün başka bir yerde USB'yi kullandım ve musallat.exe ile birlikte birkaç trojanı Kaspersky buldu ve sildi. Yeniden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Problem degil rica ederim. Bu arada artık mussalat.exe virüsü neredeyse her bilgisayardan silindi sizde olan musallat artık son dosyalarından biri musallatatın artık o virüs neredeyse tüm Türkiye'den silindi. Artı 0 Eksi
qwrs dedi: Bugün başka bir yerde USB'yi kullandım ve musallat.exe ile birlikte birkaç trojanı Kaspersky buldu ve sildi. Yeniden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Problem degil rica ederim. Bu arada artık mussalat.exe virüsü neredeyse her bilgisayardan silindi sizde olan musallat artık son dosyalarından biri musallatatın artık o virüs neredeyse tüm Türkiye'den silindi.