Merhaba, Windows 11 kullanmaktayım ve antivirüs programı kullanmıyorum. Bir programa ihtiyacım var, paralı da olabilir, önemli olan gerçekten de iyi olması sadece. Önerileriniz nelerdir? Özellikle trojanları bulma konusunda.
Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar.
Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar.
Kaspersky öneririm. Kaspersky Security Network(istihbarat ağı) sayesinde en yeni tehditleri erken bir şekilde tespit ediyor. Bu özellik Trojan tespitlerini önemli ölçüde iyileştirmektedir.
Eğer sistem kaynaklarınız güçlüyse Bitdefender'da kullanabilirsiniz. Çok sıkı ve katı koruması sayesinde virüs bulma konusunda çok iyidir ancak kaynak tüketimi nispeten yüksektir.
Kaspersky öneririm. Kaspersky Security network(istihbarat ağı) sayesinde en yeni tehditleri erken bir şekilde tespit ediyor. Bu özellik trojan tespitlerini önemli ölçüde iyileştirmektedir.
Eğer sistem kaynaklarınız güçlüyse BitDefender'da kullanabilirsiniz. Çok sıkı ve katı koruması sayesinde virüs bulma konusunda çok iyidir ancak kaynak tüketimi nispeten yüksektir.
BitDefender sadece dolar olarak kabul ediyor ödemesini bu biraz sorun açıkçası dolar olarak TL bazında ödeme yapabilirim ayrıyeten de asıl amacım bilgisayardaki trojanları ve olası trojanları önlemek açıkçası bu konuda da sanırım herkes Kaspersky öneriyor bana.
Merhaba, Windows 11 kullanmaktayım ve antivirüs programı kullanmıyorum. Bir programa ihtiyacım var, paralı da olabilir, önemli olan gerçekten de iyi olması sadece. Önerileriniz nelerdir? Özellikle trojanları bulma konusunda.
Ben Avast kullanıyorum bir de şöyle bir örnek vereyim evet test sonuçlarına göre Kaspersky iyi bir antivirüs programı olabilir en iyisi demiyorum çünkü kişiden kişiye göre değişiyor bazıları ESET diyor bazıları Avast ben Avast kullanıyorum şu ana kadar hiç virüs yemedim fakat arkadaşım Kaspersky kullanmasına rağmen şu ana kadar 10 kere format atması gerekti aralıklarla virüs yüzünden yani bana göre Avast da kullanabilirsiniz Kaspersky'da çok da bir farkı yok yani. Fakat test sonuçlarına bakacak olursak Kaspersky'ı alabilirsiniz. Burada sizin dikkat etmeniz gerekiyor daha çok.
Ben Avast'ı öneriyorum bana soracak olursan.
BitDefender sadece dolar olarak kabul ediyor ödemesini bu biraz sorun açıkçası dolar olarak TL bazında ödeme yapabilirim ayrıyeten de asıl amacım bilgisayardaki trojanları ve olası trojanları önlemek açıkçası bu konuda da sanırım herkes Kaspersky öneriyor bana.
Not sure which antivirus software works best for you? Following our in-depth comparison of antivirus and antimalware tools for Windows, Android, and Mac.
Benimkiler bu şekilde: Tespit etme; Reaktif koruma; Güvenlik duvarı; Konfigüre edilebilirlik; Buradan kendi tierlistinizi hazırlayabilirsiniz: Create a Best Antivirus Tier List
www.technopat.net
Kaspersky veya BitDefender veya ESET kullanabilirsiniz hiç biri sizi üzmez.
Av-comparatives sitesinde Malware detection, Advanced threat protection ve false-pozitive testlerine bakıp kendiniz karar vermenizi öneririm.