Antivirüs yazılımı önerisi

10 yıldan fazla lisanslı Kaspersky kullanıyorum. Lisans olarak Kaspersky Plus aldım gayette memnunum. Performansı, anlık koruması gayette iyi. Fiyatı ucuz, koruması gayette süper. Bitdefender ise aşırı pahalı o da güzel virüs programıdır.

Çok pahalı olarak = ESET.
Orta = BitDefender.
Ucuz = Kaspersky.

Testlerde en iyi performansı sergileyen BitDefender. Eğer amacınız sadece iyi koruma ise kesinlikle BitDefender almalısınız.

Ne amaçla istiyorsunuz onu da söylerseniz daha iyi bir öneride bulunabilirim.

2023 son ve 2024 de yapılan testlere göre en iyisi BitDefender yanlış bilgi vermeyelim.

Yanlış bilgi derken?
Test sonuçlarına göre söylüyorum 2023 en iyisi Kaspersky.
2024 de yapılan testlerde Kaspersky, BitDefender'in önünde.
Test sonuçlarına dikkatli bakmanı öneririm.
Bu ara da BitDefender kullanıyorum :)

1717162582261.png

Son düzenleme:
Yanlış bilgi derken?

Eki Görüntüle 2209528
Gerçek dünya koruma testlerini tam doğru bulmuyorum. Gerçek dünya testleri website hakkındadır. Web koruma testlerini malware testinden ayırıyorum arkadaş sadece koruma yani trojan/malware koruması istiyor.

Ayrıca BitDefender Kaspersky’dan iyi yapmış malware testinde ve ATP testinde. Sadece özette birinci olmuş Kaspersky.
2023 özette birinci olmasının sebebi o yıl BitDefender’in yeni yeni atılım yapmasıydı. Bu sene ise tam oturdu. Bu sene BitDefender birinci olacaktır diye düşünüyorum böyle devam ederse.

Sadece 1 testte geçmiş Kaspersky gösterdiğiniz Malware testinde de BitDefender önde ve arkadaş trojan koruması istiyor site koruması değil.

Son düzenleme:
Gerçek dünya koruma testlerini tam doğru bulmuyorum. Gerçek dünya testleri website hakkındadır. Web koruma testlerini malware testinden ayırıyorum arkadaş sadece koruma yani trojan/malware koruması istiyor.

Ayrıca BitDefender Kaspersky’dan iyi yapmış malware testinde ve ATP testinde. Sadece özette birinci olmuş Kaspersky.
2023 özette birinci olmasının sebebi o yıl BitDefender’in yeni yeni atılım yapmasıydı. Bu sene ise tam oturdu. Bu sene BitDefender birinci olacaktır diye düşünüyorum böyle devam ederse.

Sadece 1 testte geçmiş Kaspersky gösterdiğiniz Malware testinde de BitDefender önde ve arkadaş trojan koruması istiyor site koruması değil.
Senin önerin sanırım bitdefender üzerine doğru mu ? Kaspersky yerine

Yanlış bilgi derken?

Eki Görüntüle 2209528
Ayrıca bana demişsiniz dikkatli bak diye siz dikkatli bakmıyorsunuz arkadaş trojan koruması istiyor site koruması testini atıyorsunuz ayrıca malware testinde Kaspersky önde diyorsunuz. Ama BitDefender önde.

Senin önerin sanırım bitdefender üzerine doğru mu ? Kaspersky yerine
Sadece malware/trojan koruması istiyorsanız BitDefender almalısınız.
Ne amaçla kullanacaksanız veya çok indirme falan yapıyor musunuz bu bilgileri verirseniz daha iyi öneride bulunabilirim.

Ayrıca bana demişsiniz dikkatli bak diye siz dikkatli bakmıyorsunuz arkadaş trojan koruması istiyor site koruması testini atıyorsunuz ayrıca malware testinde Kaspersky önde diyorsunuz. Ama BitDefender önde.

Sadece malware/trojan koruması istiyorsanız BitDefender almalısınız.
Ne amaçla kullanacaksanız veya çok indirme falan yapıyor musunuz bu bilgileri verirseniz daha iyi öneride bulunabilirim.
Web koruması da çok önemli aslında. Daha indirme kaynağında truva atı türevlerini engellemeyi sağlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı