Antivirüs Yazılımı Tavsiyeniz

Kerem Bayer

Hectopat
Daha fazla  
Bitdefender programı kullanıyorum öyleyse. Uygun mudur? Hem technopatta çok kişi önermiş ve sitedeki makale de ücretsiz en iyi antivirüs programları listesinde birinci sırada gösterilmiş.

360 total security hakkında ne düşünüyorsunuz? Çoğu zaman virüsü olmayan dosyaları virüslü olarak gösteriyor.
Ne düşündüğümü zaten önceden söylemiştim diğer konularda. Asyalı biri değilsen kullanmanı önermiyorum :) Tabi hayatı boyunca AV kullanmamış birine tabi öneririm ancak diğer seçeneklere göre önermem.

Şimdi bilen kişiler kullansın dersem "herkes bilen" olduğundan onu demiyorum. Bu işleri bilen zaten nasıl kullanacağını veya kullanmayacağını bilir.

Son düzenleme:
Bende bitdefender kullanıyorum. Gayet başarılı bir program, onlarca ödül almış ve bunların hepsini hak ediyor bence.

Yıllarca eset nod32 kullandım ama en son pes edip sildim attım. Hem bilgisayar performansını etkiliyordu hem de antivirüs performansı yeterli gelmiyodu bana hoşuma gitmiyordu. Geçen yıl, bimekste bir kampanya vardı tesadüfen denk gelip bitdefender almıştım.. Acayip memnunum, inşallah bozmazlar ölene kadar bitdefender kullanabilirim...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı