Antivirüsler bilgisayardaki virüsü tespit edemiyor

liveleak1616

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
4 gün önce falan trojan yedim. İlk 2 sefer Kaspersky bir şey bulamadı, Malwarebytes sağ olsun bulup yok etti 2 seferde ancak virüs kendini galiba kopyalıyor ve şu an virüs PC'mde tekrar aktif galiba. Ancak bu sefer Malwarebytes virüsü tespit edemiyor. Format atmak istemiyorum. 2 ayda 2 kez attıgım icin artık resmen tramvam oldu. Ne yapmalıyım ve bu soruna tek çözüm format mı?

4 gün önce falan trojan yedim. İlk 2 sefer Kaspersky bir şey bulamadı, Malwarebytes sağ olsun bulup yok etti 2 seferde ancak virüs kendini galiba kopyalıyor ve şu an virüs PC'mde tekrar aktif galiba. Ancak bu sefer Malwarebytes virüsü tespit edemiyor. Format atmak istemiyorum. 2 ayda 2 kez attıgım icin artık resmen tramvam oldu. Ne yapmalıyım ve bu soruna tek çözüm format mı?

Tarama için ESET öneriyorum, eski bilgisayarımda Kaspersky ve MBAM'ın bulamadığı virüsü ESET bulmuştu.

La format atma her şey formatla olmuyor (format en son çare)
Bunu dene portable versiyonunu yönetici olarak açın
İsterseniz AnyDesk açın yardımcı olayım

AnyDesk açarsanız yardımcı olabilirim

Mrt komutu bir işe yaramadı mı?
kullanmamış olabilir

F5 atıp duruyom bekliyorum cevabını

Bilmediğiniz bir zararlı hakkında kesin çözümü buymuş gibi bir yerden bulduğun ne idüğü belirsiz Dark Comet Remover gibi araçları paylaşmayın.

Konuya gelirsek ne gibi bir yaptırımı var ki onun bir zararlı olduğunu düşünüyorsun? Ayrıca daha önceden mevcut antivirüs yazılımın tespit edemediğini belirtmişsin. O yüzden farklı bir güvenlik yazılımı kullanman daha iyi olur gibi.

Kullanmamış olabilir.

F5 atıp duruyom bekliyorum cevabını.

Kusura bakma timeout yedim yazamadım.

Tarama için ESET öneriyorum, eski bilgisayarımda Kaspersky ve MBAM'ın bulamadığı virüsü ESET bulmuştu.

ESET dosyada virüs bulmadı cok garip.

Bilmediğiniz bir zararlı hakkında kesin çözümü buymuş gibi bir yerden bulduğun ne idüğü belirsiz Dark comet remover gibi araçları paylaşmayın.

Konuya gelirsek ne gibi bir yaptırımı var ki onun bir zararlı olduğunu düşünüyorsun? Ayrıca daha önceden mevcut antivirüs yazılımın tespit edemediğini belirtmişsin. O yüzden farklı bir güvenlik yazılımı kullanman daha iyi olur gibi.

MC afee VirusTotal'de bulmustu eger care bulamazsam MC afee deneyeceğim.

Mrt komutu bir işe yaramadı mı?

Denemedim.

Bence tek çözüm formaf kafandaki tüm takıntılar gider.

Hocam son çare vallahi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı