Antivirüsler internet kullanımımı kısıtlıyor

PoisonMath

Megapat
Yer
Osmaniye
Kaspersky indirip kurduğumda internet berbat duruma geliyordu. Programı değişeyim dedim Comodo kurdum yine aynı şey başıma geldi. WiFi üzerinde internetin durumu resimde görüldüğü üzere şöyle:

Virüs programı ne yapıyor da bu Download'ı kısıtlıyor fikri olan varsa yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır kullanmadığım antivirüs programı neredeyse kalmadı. Ama şuan hiçbir antivirüs programı kullanmıyorum. Çünkü her antivirüs programı tüm virüsleri kapsamıyor. Örneğin Kaspersky bir dosyada virüs bulamazken NOD32 buluyor. Windows un kendi antivirüs programını kullanıyorum. Değişik şeylerle uğraşmadıkça bilgisayara zaten virüs girmiyor. Dosyalarla ise işin www.virustotal.com da belli bir mb kadar 100 e yakın belki daha fazla antivirüs programı ile tarama yapabilirsin.

Virüs girmediğini "zannediyorsun".

Bilgisayar kullanmasını bilen anti-virüse ihtiyaç duymuyor zaten. Örneğin Dark Webden dosya indirmiyor.

Fazla iddialı fakat bilgisizce bir cümle. İstediğin kadar PC kullanmasını bil. Günümüzde virüslerin yüzlerce çeşidi var ve çok güvenilir haber sitelerinde dahi virüs yeme ihtimalin var.

Her şeyi bırak. Çok profesyonel kullanıcının dahi dikkatsizlikten ya da dalgınlıktan ötürü virüs yediği olabiliyor. O yüzden bu tür cümleleri geçiniz.

Bu nasıl bir bağlantı? 2 Mbps indirme, 16 Mbps yükleme.

Hangi ISS'yı ve hangi hizmeti kullanıyorsunuz?
Telefondan Turkcell hattımın internetini paylaşıyorum. Virüs programı kurmadan önce 30-40 Mbps indirme hızı görüyordum. Kurunca Wifi de saçmalıklar oluşuyor. Format hariç sorunuda çözemiyorum. İlginç bir durum.
Kaspersky Internet Security kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kullandığın program lisanslı mı?
Ücretsiz sürümünü kullanmıştım.

Kullan sen bir şey demedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…