Antivirüsler internet kullanımımı kısıtlıyor

İroni yapıyorum.
Bütün bunları ironi yaptığınızı anlamadan yazmış olsam bile sayenizde hiç değilse birilerinin bir şeyler hakkında daha da bilgilenmesini sağlamış olundu :)

Onları denedim ve herhangi bir değişiklik olmadı.
En başta ilk olarak Kaspersky kurmadan önce başka AV yazılımları kullandığınız oldu mu? Onların kalıntıları kaldıysa onları kendi kaldırma araçlarıyla temizleyin. Yine bunlar çare olmuyorsa mecbur yazılımın güvenlik duvarını kapatacaksınız.

Sorun için yardım almak üzere @THE_MILLER @Murat5038 hocalarımızı da konuya çağıralım.

Bütün bunları ironi yaptığınızı anlamadan yazmış olsam bile sayenizde hiç değilse birilerinin bir şeyler hakkında daha da bilgilenmesini sağlamış olundu :)

En başta ilk olarak Kaspersky kurmadan önce başka AV yazılımları kullandığınız oldu mu? Onların kalıntıları kaldıysa onları kendi kaldırma araçlarıyla temizleyin. Yine bunlar çare olmuyorsa mecbur yazılımın güvenlik duvarını kapatacaksınız.

Sorun için yardım almak üzere @THE_MILLER @Murat5038 hocalarımızı da konuya çağıralım.
Son formattan sonra sadece Comodo kurdum. Çünkü format atmadan önce Kaspersky kurmuştum yine internette dalgalanmalar aşırı hız düşüklüğü meydana geldi. Silince de düzeltememiştim. Format atmak zorunda kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı